Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steken In Buik Indalingsween

 • Auteur
  Berichten

 • Linniee
  Bijdrager
  #10224233

  Hi ladies,


  Linniee
  Bijdrager
  #10224239 Quote

  Hi Ladies,

  Er is iets niet goed gegaan met mijn vorige topic. Hier alsnog mijn bericht/vraag. 

  Ik heb af en toe erge steken aan de rechterkant van mijn buik. Dit duurt ongeveer een minuut en trekt dan weg. Als het er is dan begint het als ik aan het lopen ben. Het is nooit vanuit rust. 

  Herkennen jullie dit? Is dit misschien indalingspijn/weeen? 

  Ik ben nu 33 weken en 4 dagen. 

   

  Alvast bedankt voor jullie reacties!


  JomieJW
  Bijdrager
  #10224244 Quote

  Ik heb sinds vorige week regelmatig indalingsweeën (zwanger van nummer twee, nu 34+4), maar die doen echt in mijn onderbuik pijn en heb daarbij steken in mijn vagina. Het zijn een beetje een erge variant van menstruatiepijn met een hele duidelijke druk naar beneden toe (omdat de baby dus aan het zakken is). Ik herken het van mijn eerste zwangerschap, dus dat scheelt. Die andere pijn herken ik ook, bij mij voelt het meer als een beurse plek. Ik weet niet of je dat ook herkent? Bij mij doet die plek meestal zeer als ik ’s nachts op bed lig, het is dan een zeer pijnlijke plek net onder mn ribben. Die pijn kan ook langer of korter duren. Overdag ligt de baby daar vaak met zn kont, dus heb het idee dat het gewoon aan de binnenkant een beurse plek is geworden. Een andere verklaring heb ik er ook niet helemaal voor… Maar is dus wel in mijn beleving echt anders dan de indalingsweeën.


  MariekeSep
  Bijdrager
  #10224271 Quote

  Ik heb op dit moment behoorlijk wat indalingsweeën (34+1). Bij mij zijn het ook krampen en steken naar beneden. Ik voel dat ook echt een soort zakkend gevoel. Duurt hier meestal 30-40 seconden. Bij mij is het overigens wel vaak als ik gewoon op de bank zit of in bed lig.

  Misschien toch even de VK bellen als je twijfelt? Die weten vast wat het is!


  Tesca
  Bijdrager
  #10224279 Quote

  Ik heb denk ik hetzelfde, maar ben pas 26 weken. Als ik aan het lopen ben krijg ik steken links of rechts (wisselt wel eens, maar meestal is het links) aan de onderkant van mn buik. Mn verloskundige zei dat het de banden zijn die geen rekken en zeer doen.

  #10224325 Quote

  Ik had steken in mijn kruis, mijn buik kan ik niet herinneren. Maar als je twijfelt gewoon vk bellen! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct