Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steken In Lies

 • Auteur
  Berichten
 • #10134219

  hallo

   

   

  Sinds enkele dagen steken zowel rechts als links in mn lies. Slecht paar seconden.. bij snelle bewegingen. Opstaan, hoesten,..

   

  Dit had ik ook bij 1ste zwangerschap nog voor ik positief teste… maar slechts langs 1 kant. Hebben jullie hier ervaring mee… en wat betekende dit bij jullie ?

  Eisprong..innesteling..zwangerschap…niets ?

   

   


  Anoniemke
  Bijdrager
  #10134222 Quote

  Ik heb dit soms ook. Komt omdat alles uitrekt. Ik heb het bij niezen als ik lig of als ik snel opsta of hoest enzo. Soms aan beide kanten en soms heel erg en soms trekkerig. Ik heb t nagevraagd aan de verloskundige en bent zon internetmiepje die alles opzoekt Haha en daar stond hetzelfde. Het rekken van je banden. 

  #10134224 Quote

  Dus ? Bij jou… zwangerschap?


  Happy s
  Bijdrager
  #10134307 Quote

  Ik denk dat het de innesteling is heb er ook iedere maand laat van voor de eisprong. Super fijn want weet precies wanneer die is.


  Bloompjee
  Bijdrager
  #10134424 Quote

  Hallo, 

  Zou wel te maken kunnen hebben met de innesteling. Ik had dit gister ook ineens bij het opstaan. Dacht eerst nog dat het kwam omdat ik een verkeerde beweging maakte. Vandaag zat ik in de auto en ik moest hoesten toen had ik het weer alleen dan minder erg. Ik moet vrijdag ongesteld worden. Ik hoop dat dit duidt op een zwangerschap. Nog even afwachten helaas. Wel ga ik morgen naar de sauna. Ben zo bang dat het de eventuele zwangerschap in de weg Kan zitten. Ik neem niet de aller heetste dit keer en veel baden. Gewoon voor de zekerheid. 


  Anoniemke
  Bijdrager
  #10134433 Quote

  Oh ik heb je laatste vraag over het hoofd gezien. Ik was al in de war. Ik had het alleen tijdens de zwangerschap inderdaad dus niet tijdens innesteling ofso daar merkte ik niks van. Alleen een bepaald positief gevoel en andere symptomen. 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10134605 Quote

  Oh oke 

  Laat weten of het bij jou wat wilde zeggen eh boompjee

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct