Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steken Onderbuik En Linkerbeen 1 Week Overtijd Zou Ik Zwanger Kunnen Zijn

 • Auteur
  Berichten
 • #10151270

  Hoi allemaal,  Ik ben inmiddels 2jaar gestopt met de pil. Pas na 1jaar werd ik ongesteld, er was enige regelmaat maar soms was ik 1 week ongesteld en een enkele x ook wel 2 week. Ook had ik bloedingen tussendoor maar ik was nog nooit een week telaat met mijn NOD tot nu. Nu heb ik steken in mijn onderbuik die naar mijn linkerbeen trekken en hoop ik stiekem dat ik zwanger ben. Ik durf nog geen test te doen omdat ik bang ben voor de zoveelste teleurstelling.  Nu is mijn vraag. Heeft iemand ook weleens deze klachten ervaren en  bleek achteraf zwanger te zijn? Ik heb mijzelf voorgenomen tot woensdag te wachten met testen ik ben dan 9 dagen te laat. Mocht ik toch niet zwanger zijn dan moeten we naar de huisarts voor verder onderzoek. Fingers crossed dat het goed zit.    Ik hoop van jullie te horen :)

  #10151302 Quote

  Waarom zou je geen test doen? Als hij nu negatief is dan is dat woensdag ook zo. Is hij positief dan ben je van de spanning af. Ik zou dus zeggen: Testen!


  JomieJW
  Bijdrager
  #10151310 Quote

  Als het voor jou goed voelt om te wachten tot woensdag, dan moet je dat vooral doen. Het hoeft helemaal niet per se zo te zijn dat als je vandaag negatief test, je woensdag ook negatief test. De kans is wel groot, maar het kan zijn dat je pas een latere eisprong of een latere innesteling hebt gehad. Dan kunnen 2 dagen veel verschil maken. Ik wens je veel succes en hoop dat het raak is!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct