Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Steken Onderbuik

 • Auteur
  Berichten
 • #10215617

  Hoi! Ik heb een vraagje. Sinds twee dagen heb ik af en toe een soort stekend gevoel onderin mijn onderbuik, dat dan helemaal naar beneden trekt (ik weet even niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven). Ik heb het vooral als ik (onverwacht) buk of door m’n knieën ga en echt niet altijd, maar soms. Maak me er verder niet echt bezorgd over, omdat ik heel sterk het gevoel heb dat het erbij hoort en het ook weer niet zo erg is (het zijn zeker geen weeën ofzo), en ik verder nergens last van heb. Maar herkent iemand dit gevoel toevallig? Zou dit van de indaling kunnen zijn?

  Ben nu 34 weken zwanger en onze baby ligt nog steeds in stuit. Ben dus – mocht het de indaling zijn – wel erg benieuwd hoe hij indaalt ;).

  Bedankt!

  #10215654 Quote

  Ik herken dit wel, maar volgens mij is het (bij mij althans) bekkenpijn. Rond mijn schaambeen en soms uitstralend naar mijn lies en naar binnen zeg maar. Ook vooral bij tillen of bukken of omrollen in bed.

  Weet verder niet of het iets met indalen te maken kan hebben..


  Mama van Jawad
  Bijdrager
  #10215675 Quote

  Heb precies het zelfde ben momenteel 38 weken en heb die steken eigenlijk met alles wel. Recht op komen in bed, het omrollen in bed, bukken en zelfs soms met lopen als ik te lang gelopen heb. Het kunnen de bekken wezen maar natuurlijk ook je banden want er zit natuurlijk wel een gewicht aan nu. Ik zal je niet al te druk maken en anders kan je altijd nog de verloskundige bellen en vragen voor advies. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct