Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stekende pijn zijkant buik

 • Auteur
  Berichten
 • #10268072

  Hallo allemaal! Ik ben hier helemaal nieuw, wij zij er vrijdag achter gekomen, na heel wat zwamgwrschapstesten die elke keer een heel licht streepje gaven, dat we toch echt zwanger zijn! Gisteren een dikke streep op de test! 

  Aankomende week ben ik 5 weken zwanger, en voel me gelukkig heel erg goed. Dit is mijn eerste zwangerschap en super onzeker. Ik voel de hele tijd aan de linkerkant van mij zij, net boven mijn heup, een zeurende pijn en vooral als ik heel druk ben geweest. Wie herkent dit ook? Ik ga morgen bellen naar de verloskundige om een afspraak in te plannen voor een intake. Ik zal dit morgen ook gelijk even aangeven dat ik er zo last van heb! 

  Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties!


  Happybee
  Bijdrager
  #10268077 Quote

  Gefeliciteerd! Ik herken die pijn van het begin van mijn zwangerschap. Je baarmoeder moet meteen groeien en dat voel je. Ik ben inmiddels 34 weken zwanger, niet om je zorgen over te maken dus. 

  #10268083 Quote

  Super bedankt! Maar door de groei van je baarmoeder, kan je dan last hebben van die zeurende pijn in de zijkant van je buik net boven je heup?


  Happybee
  Bijdrager
  #10268091 Quote

  Ja dat kan zeker, de baarmoeder wordt op de plaats gehouden  door banden. Zodra de baarmoeder groeit wordt daar aan “getrokken”, dat kan pijnlijk voelen. Vooral tijdens of na inspanning. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct