Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Sterilisatie vriend ongedaan maken

 • Auteur
  Berichten
 • #10382271

  Hoi dames, Mijn vriend heeft uit zijn vorige relatie 2 kinderen en vanwege bepaalde zaken zich al jong laten steriliseren.. Nu willen wij een kindje samen en zullen wij dit in 2021 oppakken door te kijken bij de uroloog wat mogelijkheden zijn. Ik ben eigenlijk benieuwt of jullie een vergelijkbare situatie hebben om samen wat te sparren of ervaringen te delen. Ik heb al veel gop internet gekeken maar kwam nooit op een juist forum terecht, hopelijk hier wel.


  xxNH
  Bijdrager
  #10382601 Quote

  Ik heb zelf niet de ervaring bij de partner maar werk wel op de afdeling waar deze ingreep wordt gedaan. Het is mogelijk de zaadleiders weer te verbinden. Dit noem je Vaso vasostomie. Maar ook een kans dat dit niet lukt. Hij zal dus zeker weten dan geopereerd moeten worden. Na 3 maanden weer zaadcontrole of het is gelukt of niet.


  Pam pam
  Bijdrager
  #10383066 Quote

  Hoi, mssn dat ik je wel iets meer kan vertellen. Hier soort van dezelfde situatie. Partner heeft het na zo’n 3 jaar ongedaan laten maken en met succes. Was zelf een half jaar na de ingreep zwanger. Dus wat dat betreft zeker een aanrader 🙂 . Wel is er een kans dat het niet lukt uiteraard wat vooral afhangt van hoe lang de man al gesteriliseerd is. De slagingskansen schatten ze ook samen met jullie in ten tijde van de eerste afspraak. Veder neemt het herstel na de operatie wel wat tijd in beslag, echt rustig aan doen maar dat is t waard!! Oh en een zorgverzekering uitkiezen die de ingreep vergoedt. Heel veel succes!!!

  #10383167 Quote

  Hoi,

  Fijn jullie reacties, dankjewel!

  Wij gaan zijn zorgverzekering nu aanpassen en begin volgend jaar een afspraak maken.

  Ik vind het erg spannend🙏.

   


  CdW
  Bijdrager
  #10384251 Quote

  Leuk om deze tegen te komen. Ik ben nu bijna 2,5 jaar samen met mn vriend. We hebben alle 2 3 kids uit onze vorige relatie maar ik wil heel graag n kleine van ons samen. Hij heeft in oktober een hersteloperatie gehad. We moeten de uitslag nog krijgen of alles weer werkt. Dit horen we morgen eindelijk

  Hij vond het na de operatie wel tegenvallen allemaal 🙈

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct