Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Stevige Bovenbenen Broekje Onder Jurk Bij Blote Benen

 • Auteur
  Berichten
 • #10312805

  Dag meiden,   Al voordat ik zwanger was droeg ik altijd een kort broekje onder een jurk wanneer ik geen panty aanhad, omdat ik vrij stevige bovenbenen heb en ik het een vreselijk gevoel vind als dat schuurt, dat veroorzaakt irritatieplekjes. Ik gebruikte daarvoor altijd slidingbroekjes, werkte perfect. Boxers werken niet, de pijpjes zijn niet lang genoeg. Ik ben nu 25 weken zwanger, 1 augustus uitgerekend, dus er gaan nog wel wat warme dagen komen voor de baby er is. Ik ben op zoek naar oplossingen voor het schuurprobleem wanneer ik een jurk zonder panty aan wil nu ik zwanger ben. Die slidingbroekjes zitten niet lekker meer met een dikke buik. Hebben jullie tips wat ik zou kunnen aanschaffen? Gaat er natuurlijk om dat het niet zichtbaar is onder een jurkje maar lang genoeg is om geen irritatieplekken tussen mijn bovenbenen te krijgen.    Hoop dat sommigen vaker met dit bijltje hebben gehakt en dat jullie een mooie oplossing hebben gevonden. Bij voorbaat hartelijk dank!  

  Groeten, Nicole


  Miesjeeee
  Bijdrager
  #10312808 Quote

  Noppies heeft speciale zwangerschaps broekjes

  #10312810 Quote

  Je kan eventueel een grotere maat proberen

  #10312816 Quote

  Klinkt gek maar een beetje vasaline smeren doet wonderen 


  Gebruiker VL
  Bijdrager
  #10312820 Quote

  Een zwangerschapslegging kopen en die afknippen? 


  Hnvd
  Bijdrager
  #10312822 Quote

  Noppies heeft hele fijne naadloze zwangerschapsshorts! Hiervoor gebruikte ik altijd broekjes van de Hema, maar deze zijn corrigerend en zitten niet meer lekker tijdens de zwangerschap. 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10312826 Quote

  Bij Prénatal broekjes gekocht bij mijn vorige zwangerschap.. ik geloof van mamalicious. Over de buik heen en tot een goede 10-15 cm boven de knie. Daarnaast ook kortere broekjes (ook over de buik) van Prénatal zelf, in het wit. Ik was zwanger in de zomer van 2018 (in oktober bevallen) toen was het heel regelmatig 40 graden hier in de buurt van Nijmegen 🙃

  Nu ben ik 36 weken zwanger van de tweede, die broekjes draag ik weer heel regelmatig. Meer voor de ondersteuning qua buik, ik heb gelukkig geen last van mijn benen die tegen elkaar schuren. maar kan me voorstellen dat zeker die van mamalicious heel fijn zijn in zo’n geval! 

  Veel succes, ik hoop dat het niet zo’n hete zomer wordt als toen. Ik zat op een gegeven moment alleen nog maar onder de parasol met mijn voeten in een badje koud water. 

  #10312837 Quote

  Vaseline smeren inderdaad, nooit geen schuurplekjes meer en wel heerlijk blote benen. 

  #10312847 Quote

  Die van noppies zijn inderdaad heeeel erg fijn! 🙂 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen