Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stokke Flexi Bath

 • Auteur
  Berichten

 • Mttm
  Bijdrager
  #10542541

  Goedemiddag,

  Ik ben aan het twijfelen om een Stokke Flexi Bath te kopen. Het liefst de xl variant. Heeft iemand ervaring met dit badje?
  Ik zie dat de xl variant niet op de badstandaard van Stokke kan. Weet iemand of de xl variant wel op een andere standaard kan?


  Happymom
  Bijdrager
  #10542553 Quote

  Wij hebben het Stokke XL badje… Vind hem ideaal! Wij gebruiken hem wel gewoon op de grond onder de douche, nooit in standaard gebruikt. Onze kleine meid is nu 2,5 en zit er altijd nog graag in. En omdat je hem kan opvouwen is hij ook makkelijk op te bergen en handig voor op vakantie…


  RomyVM
  Bijdrager
  #10542581 Quote

  Wij hebben m en ik vind ‘m super fijn. Hier staat ie altijd gewoon op de grond in de douche, we hebben een ruime inloopdouche dus past prima!

  Onze dochters zijn nu 4.5 en 2.5 en de oudste zit er nog steeds lekker in! Dus hij gaat jaaaren mee. We hebben ‘m nu zo’n 2 jaar en gebruiken m bijna dagelijks. Gaat ook mee op vakantie etc, ideaal!

  Op een standaard zou ik m nier zo snel zetten, want hij is flexibel en de wanden dus niet suuuper stevig. Ze kunnen er prima tegenaan leunen hoor, maar op een standaard lijkt ie me niet zo veilig. T is juist een fijn badje voor kinderen vanaf ongeveer 10/12 maanden en die zet je dan toch gewoon op de grond en niet meer op de standaard?


  Sopi
  Bijdrager
  #10542584 Quote

  Ik vind hem heel handig, maar inderdaad wel voor kindjes die kunnen zitten. Ik weet eigenlijk of er een standaard voor is. Bij ons staat ie op de grond voor mijn dochters van 2 en 4. Ze zitten er allebei prima in, dus ik ben heel tevreden!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct