Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stokke Triptrap Of Kidsmill Up

 • Auteur
  Berichten

 • Sneeuwkoningin
  Bijdrager
  #10487220

  Hi lezers,

  Welke zou je adviseren. Ik zit heel erg te twijfelen.

  Iemand ook ervaring met het eetblad van kidsmill up? Kan de baby/peuter het blad ook optillen of kan dat ook bevestigd worden?

  Lees graag ervaringen.


  Alicjaa Alicjaa
  Bijdrager
  #10487239 Quote

  Wij gebruiken stokke en erg tevreden over😄


  Pietepad
  Bijdrager
  #10487260 Quote

  Wij hebben ook de stokke tripp trapp, via marktplaats gekocht met babyset, zelf een likje verf erop. Wij zijn nog steeds erg blij met de stoel, kleine man is 26 maanden en klimt er zelf op en af en wil er graag opzitten.
  Als er een baby op bezoek komt, is de babyset er zo ingeklikt.

  Geen ervaring met de kidsmill, maar ik denk dat een kwalitatief goede stoel al snel goed is.
  Mijn zoontje vindt de Ikea stoel bijvoorbeeld heel vervelend, hij zit opgesloten en heeft geen plankje om zijn voeten op te zetten en dat vindt hij heel vervelend. Dus ik zou sowieso wel investeren in een ergonomisch goede stoel, of hij nu nieuw is of via marktplaats


  StephanieIvo
  Bijdrager
  #10487304 Quote

  Ik heb een kidsmill
  Het blad kan bevestigd worden

  Maar ik zeg eerlijk
  Als ik het eerder had kunnen testen ergens had ik de stokke gekocht…


  RomyVM
  Bijdrager
  #10487311 Quote

  Ik heb thuis een stokke en op de opvang waar ik werk hebben we Kidsmill.

  Opzich is de Kidsmill een prima stoel, maar hij is heeeel licht. Zodra een kindje eraan hangt of met een loopfiets tegenaan rijdt, valt de stoel om. De stokke is veel steviger e wat zwaarder en schuift beter weg onder de tafel, neemt minder ruimte in.

  Het tafelblad bij Kidsmill werkt ook niet zo lekker. Bij stokke weet ik dat niet, ik gebruik die niet omdat ik m veel te groot vindt en te rond. De kinderen eten hier gewoon van de tafel met de stokke er tegenaan geschoven.

  Dus Kidsmill is een prima goedkopere keus maar ik ben blij met m’n stokke. Mn oudste zit er al 4 jaar op en kan er gerust nog jaren op zitten. Hij ziet er nog hartstikke goed uit, amper beschadigd.

  #10487420 Quote

  Stokke trip trap!

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Spookie
  Bijdrager
  #10487425 Quote

  Wij twijfelen ook nog over kinderstoel. Je hebt tegenwoordig ook de Stokke Steps natuurlijk. Wat zijn jullie meningen/ervaringen daarmee?


  ibbeltje
  Bijdrager
  #10487621 Quote

  Wij hebben de kidsmill up. Het verhaal dat hij lichter is en snel om gestoot wordt herken in totaal niet. En er wordt regelmatig flink tegen aan geknald. Hij schuift prima onder de tafel ook. Blad is ideaal, baby set ook. Wij hebben voor onze tweede in idd nog een kidsmill up aangeschaft


  Sneeuwkoningin
  Bijdrager
  #10488077 Quote

  Bedankt allen voor jullie ervaringen. Ik heb zelf ook gekeken in een babywinkel en ik twijfel nog steeds heel erg. Beiden zijn stevig en zwaar.

  @ibbeltje Kan het blad ook omhoog als je kind erin zit? Is het blad wel veilig van Kidsmill? En als je het blad niet nodig hebt en naar achteren klapt, blijft het dan los hangen?

  Bij babypark kon het blad niet bevestigt worden, dus ik vraag mij af of dit wel goed is. Of ik had net pech en een showmodel gezien wat al stuk was.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct