Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stom geweest

 • Auteur
  Berichten
 • #10195171

  Ik zit ergens mee. Op dit moment ben ik er bijna van overtuigd dat ik zwanger ben. Mijn borsten en tepels zijn ineens enorm en ze glanzen. Net overgegeven en ik zit nu een broodje pindakaas te eten omdat ik pijn heb van de honger. Gisteren gehuild om hoe een oude man zijn taartje at. Ik ga maandag testen maar ben vrijwel overtuigd. Nu voel ik me erg stom voor als ik zwanger zou zijn, ik slik namelijk een hele week al ibuprofen tegen verschrikkelijke oorpijn. Nu las ik net dat dit gevaarlijk is ( wat ik al vermoedde maar niks anders hielp) mocht ik nou zwanger zijn, is het dan overdreven om vanwege dit weekje helemaal te gaan stressen? Hebben anderen hier ervaring mee?

  #10195179 Quote

  Maak je geen zorgen, ik neem aan dat je nog heel vroeg in de zwangerschap zit? En dan “deel” je nog niks van wat je binnen krijgt met de baby. Dat komt later pas wanneer er een placenta is en vanaf nu ga je rekening houden toch? 

   

  Groetjes Renate 


  Mamaaatje
  Bijdrager
  #10195258 Quote

  Als je al deze symptomen al hebt zal je hcg al traceerbaar moeten zijn dus je kan al testen. En wat gebeurd is is gebeurd. Je gaat er vermoedelijk geen abortus voor plegen dus gewoon loslaten die angst

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct