Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stoppen Met Bv 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10398333

  Hoihoi

   

  hoe deden jullie met het stoppen van bv, Mijn dochter heeft het nogal moeilijk ze is ju bijna 9 maanden wil eigelijk dat ze aan de opvolgmelk gaat, tijdje terug vond ze de fles helemaal te gek en nu weiger ze het, zelf met een lepel op uit een beker ze vind poedermelk maar niks. We proberen het al een week. En spelen met de fles vind ze wel heel leuk. Ik zou echt niet meer weten of moeten we nog echt even gelukt hebben…


  Rene e
  Bijdrager
  #10398342 Quote

  Onze dochter moest ook erg wennen aan kunstvoeding. Ik ben met 6 maanden begonnen met afbouwen van de borstvoeding. Misschien doe je dit al maar ik heb de kunstvoeding en borstvoeding in het begin samengevoegd. Zodat ze langzaam kon wennen aan de nieuwe smaak. Het aantal ml borstvoeding in de fles bouwde ik in twee/drie weken af naar 0 ml.

  Succes!


  StephW
  Bijdrager
  #10398429 Quote

  Mijn dochter had ook zon fase, en ik ben toen de kunstvoeding maar gaan geven op de twee momenten dat ze nog wel wilde. Leek me geen punt. En wat bv afbouwen betreft, mengen helpt idd miss voor acceptatie poedermelk, maar zo niet, is dat dan erg? Nee toch? Afbouwen deed ik rustig door iedere keer een voeding te laten vervallen gedurende een week of 2, zodat ik steeds minder melk had. Oh wat was t fijn om er vanaf te zijn (vooral die stomme kolf en pads in de bh). Succes, maar doe vooral wat goed voelt.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct