Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stoppen Met De Pil 3 Dagen Enorme Pijn Gehad

 • Auteur
  Berichten
 • #10357940

  Hoi hoi , ik ben nieuw hier en na veel pieken dacht ik , dit wil ik delen en om advies vragen !‼️

  4 september ben ik gestopt met de pil! 5 september werd ik ongesteld 🙂 eerder voelde ik altijd goed mijn ovulatie rond de 14e .  Mijn partner en ik hebben besloten het te willen proberen . In de week en de dagen voor mijn ( waarvan ik bijna zeker weet dat dit mijn ovulatie was ) dus 14september hebben wij om de dag gemeenschap gehad . Rond 15/16 september kreeg ik echt hele heftige steken aan de linker kant van mijn buik ( leek op mijn linker eierstok) dit ging gepaard met pijn aan m’n onderug met uitstraling naar m’n linker been en gevoelige borsten . dit heeft enkel zo 3 a 4 dagen zich vast gehouden . Nu redelijk normaal weer 🙂

  Ik lees veel over ontpillen… maar wat ik dan raar vind is dat het echt maar 3 dagen heel intens is geweest en dan enkel aan de linkerkant en het nu ineens weg is ? Zou het dan wellicht te maken kunnen hebben met een eventuele zwangerschap ik denk zelf dat ontpillen en het normaliseren van hormoonhuishouding toch wel langer duurt 😅? Of ben ik nou gewoon veel te vroeg en enthousiast 🙈

  ik ben benieuwd of jullie iets hier van herkennen ? Ik kan helaas nog niet testen … alhoewel ik dat al wel heb gedaan. Maar dat had eigenlijk weinig zin.. iets met ongeduldig en niet tegen wachten kan🤓


  Cardiozuster
  Bijdrager
  #10358286 Quote

  misschien heb je de sprong toen pas gehad? Sommige mensen voelen de sprong heel goed en kan best zijn dat door de pil je ovulatie iets later komt?

  Zolang je geen ovulatietest hebt gedaan weet je het natuurlijk niet zeker of je ook daadwerkelijk een ovulatie hebt gehad..

  Zou wel erg snel zijn voor een evt. teken van zwangerschap aangezien je de bevruchting niet voelt en de innesteling pas 8-9 dagen na je ovulatie plaatsvindt.

   

  Gewoon afwachten tot je NOD en dan testen! 🙂 succes

  #10358898 Quote

  Ik heb dit ook gehad en dacht ook dat het door ontpillen kwam. Het bleek een cyste op de eileider te zijn die ontstaan was na de bevruchting. 


  Klijn
  Bijdrager
  #10358902 Quote

  Ik had zeker de eerste keer echt flinke pijn bij mijn eisprong! Echt wel 1,5-2 dagen lang bijna gestrompeld omdat het zo’n zeer deed 😅 Sinds dien voel ik het meestal wel, en kan ook nog wel goed pijnlijk zijn, maar die eerste keer na de pil was echt uitzonderlijk. Het kan dus best je eisprong geweest zijn!


  Elfje-
  Bijdrager
  #10360669 Quote

  Herken het ook hier ook in september gestopt en ook last van de rechter eierstok en links in de onder rug. Denk dat het door het ontpillen komt. We wachten af..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct