Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Strakke Buik En Drukkend Gevoel Beneden

 • Auteur
  Berichten

 • Kimaa
  Bijdrager
  #10526472

  Hoi allemaal, 

  ik ben morgen 40 weken zwanger en wil m’n dochtertje zoooo graag ontmoeten! 
  Nu ben ik benieuwd of jullie mijn symptomen herkennen en dit ook hebben gehad toen de bevalling begon. 

  Ik heb sinds gisterenavond een ander gevoel. Ondanks dat de baby al 2 weken is ingedaald en heeeel vast ligt voel ik sinds gisteren ook enorme druk op m’n schaambot en op m’n anus. 
  Het komt met vlagen. Het begint met een strakke buik (alsof de baby met haar billen strak tegen mijn buik aan gaat liggen) vervolgens krijg ik enorme druk op m’n schaambot en m’n anus. 
  Het is meer ongemakkelijk dan pijnlijk. 
  Zou dit een begin kunnen zijn? 
  Wie herkent dit, let me know ! 


  DikkertjeDap
  Bijdrager
  #10526477 Quote

  Hier ervaarde ik druk toen ik eenmaal weeën had, maar dan echt alsof er met een honkbalknuppel tegenaan geramd werd. Aarsweeen heb ik het maar genoemd. Wie weet ben jij ook een van de gelukkigen die dat straks mag ervaren haha ik hoop heel erg voor je dat dit het begin is en dat je haar snel helemaal kapot kan knuffelen!


  Kimaa
  Bijdrager
  #10526481 Quote

  Haha mooi benaming. Ik hoop in ieder geval dat dit het begin is. Iedere keer denk ik als ik iets voel. Misschien is dit iets.. maar nee hoor. Het komt vanzelf zeggen ze dan tegen je. Ja dat weet ik maar vind het ook leuk om ervaringen te lezen van vrouwen die hetzelfde voelden. 
  thnx voor je reactie ! 

  #10526485 Quote

  Ja doe druk had ik de laatste dag ook heel erg. Wist ook niet goed meer hoe ik nog met mijn2 jarige moest spelen op de grond. Maar de volgende dag werdt de jongste geboren


  Kimaa
  Bijdrager
  #10526487 Quote

  Bedankt ! Ja mijn 2jarige wil ook graag dat ik met hem speel Hahah maar dat wordt steeds lastiger met een groeiende buik. Leuk om te horen dat je de dag erna bent bevallen! Het zal voor mij niet lang meer duren maar ik durf nergens op te hopen haha

  #10526506 Quote

  Bij mijn heeft dat gevoel ruim een week aan gehouden met lichte voorweeen er bij en ben toen bevallen met 40.5 heel veel succes wachten duurt altijd lang

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Kimaa
  Bijdrager
  #10526511 Quote

  Ik heb inderdaad ook soms wat voorweeën. Maar niet iedere dag. Er is ook niks van te zeggen haha. Bij mijn eerste had ik geen tekenen van een naderende bevalling. Plots braken m’n vliezen. Maar geen voorweeën end. Dus ik ben hier niet zo bekend mee en vind het wachten dan inderdaad lang duren! bedankt voor je reactie ! 


  WonderAn
  Bijdrager
  #10526730 Quote

  Ja ik herken de druk op mijn anus wel heel erg! Die kreeg ik een halve dag voor bij mij de rugweeën begonnen (kreeg ‘helaas’ alleen die😅)
  Wie weet is dit drukkende gevoel bij jou ook het begin!

  Veel succes! Óf je bent inmiddels bevallen.., dat hoop ik voor je, wel benieuwd! 😊


  Scavola
  Bijdrager
  #10526769 Quote

  Ik ben vandaag precies 39 weken, vanaf week 37+3 weet ik dat ik een cm ontsluiting heb, dat zegt tevens niks over hoe snel de bevalling er aan zit te komen, ik had daarvoor ookal enige tijd last van druk op de anus, plasbuis en scherpt stekend gevoel in de vagina. Het zal er vast bij horen, succes met de laatste loodjes 🍀

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct