Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Streep Ovulatietest Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10195936

  Goedemiddag, 

  Klopt het dat als je een streep ziet op je ovulatietest(ook al is deze erg licht) je dan zwanger kunt zijn? Zijn er ook mensen die geen streep zagen en die wel zwanger waren? Of zie je dan altijd een streep? Ik zag zonet een heel licht streepje op de ovulatietest terwijl mijn ovulatie als het goed is vorige week dinsdag was. Ik ben mezelf waarschijnlijk weer gek aan het maken, maar ben wel benieuwd naar jullie verhalen.

  Groetjes


  Ananasss
  Bijdrager
  #10195938 Quote

  Ik had altijd een tweede streepje op mijn ovulatietesten.  Zegt helemaal niks over wel of niet zwanger zijn, alleen iets over de concentratie lh hormoon. En dat heb je de gehele cyclus in je lijf, alleen vlak voor je eisprong een piek. Ik ben nu wel zwanger en voor de lol wel een ovulatietest gedaan omdat veel mensen beweren dat deze positief uitslaat wanneer je zwanger bent. Bij mij toch echt negatief haha.

  #10195945 Quote

  Als je zwanger bent, dan zou je ovulatietest positief moeten zijn. Je hebt een heel dun lijntje, dus de test is helaas negatief. Kun je nog steeds wel zwanger zijn, maar dat is nu niet op deze test te zien. Ik heb overigens altijd een tweede streepje op de ovulatietest.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct