Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Striemen

 • Auteur
  Berichten

 • MilkaOreo
  Bijdrager
  #10080632

  Hoi hoi,

  Bij hoe veel weken zijn jullie begonnen met insmeren om striemen te verminderen en waarmee hebben jullie je ingesmeerd? 

  xxx


  Debbie-
  Bijdrager
  #10080641 Quote

  Hoi, 

  Ik ben nu 13 weken zwanger en heb (omdat mijn buik begint te jeuken) vanmorgen bepanthen zwangerschaps striemen balsem gekocht. Op het doosje staat dat je voor een optimaal resultaat er al vanaf het begin van de zwangerschap mee kan gaan smeren. 

  Groetjes Debbie


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10080666 Quote

  Heb geen last van striemen bij me buik, alleen bij me borsten. Heb niks gesmeerd voor me buik en lees ook dat smeren helemaal niet helpt. Is puur mentaal dat je er iets tegen doet. Uitgedroogde huid kan het verergeren dus om uitdroging te voorkomen smeer je eigenlijk, niet om striemen in zen geheel te voorkomen. 


  Niynti
  Bijdrager
  #10080667 Quote

  Hoi, ben met 5 weken al begonnen met Bio Oil te smeren en vanaf 25+ weken tweemaal daags en ook nog met Babybalm van de Etos. Bij 37 weken toch een aantal striemen gekregen op onderbuik, maar is minimaal. Smeren voorkomt het niet, maar is wel prettig voor de huid en kan het wat verzachten of verkoelen.


  W83
  Bijdrager
  #10080697 Quote

  Striemen kun je niet verkomen. Het smeren houdt de huid van de buik soepel. Sommige vrouwen hebben geluk en krijgen bijna geen striemen. 


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10080747 Quote

  Ik smeer gewoon met een nivea crème. Het gaat erom dat de huid soepel en gehydrateerd blijft.  Dus maakt voor mijn idee niet zoveel uit wat je smeert.  Speciale zwangerschapscreme of olie betaal je meestal stuk meer voor dus vandaar dat ik voor een goedkopere optie heb gekozen.  Ben nu ruim 22 weken en heb al een aardige buik, maar nog geen striemen te zien. 


  Gekopkatten
  Bijdrager
  #10081288 Quote

  Hallo, 

  In het begin heb ik gewoon een zalfje voor droge huid van de kruidvat eigen merk gebruikt. 

  Rond 13 weken ben ik begonnen met Bio Oil, voor mn borsten en mn buik ik gebruik af en toe ook mama belly balm van etos huismerk.

  Ik ben nu 21weken en 5dagen nog geen enkele striem te zien.

  Maar onthoud wel dat je striemen eigenlijk niet kunt voorkomen. Ik ben ook als de dood voor striemen hoor maar je kunt eigenlijk niks anders doen als hopen en smeren 😉 

  Succes en geniet van je zwangerschap 🙂 


  MilkaOreo
  Bijdrager
  #10081370 Quote

  Super bedankt voor de reacties allemaal! 🙂 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct