Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Strippen

 • Auteur
  Berichten

 • SanneStar
  Bijdrager
  #10292995

  Hallo dames, even al een tijdje geleden dat ik iets van mij heb laten horen maar door drukte en andere omstandigheden heb ik helaas geen tijd gehad om op t forum te komen.. 

  nu heb ik een vraag aan dames over strippen.. ben gisteren 12feb met 38+3 gestript bij m’n vk.. zover ik merk en voel heeft t niets uitgehaald helaas.. ja ik heb harde buiken en krampen maar die had ik ook al voor t strippen.. morgen gaan ze poging 2 doen, zie er nu al een beetje tegen op want heel prettig voelt dit natuurlijk niet.. t is niet pijnlijk maar t is ook niet gevoelloos.. voor maandag heb ik een afspraak in het zh over inleiden.. liefst heb ik dit niet maar door een slijmbeursontsteking en andere kwalen is dit het beste voor mij, eerder bevallen en niet over de uitgerekende datum gaan (23feb)

  nu komt mijn vraag, kan je ook jezelf strippen?? Wil als dit mogelijk is dit graag zelf proberen zodat ik niet ingeleid hoef te worden.. denk zelf dat ik woensdag of donderdag (ligt natuurlijk ook aan de drukte ik het zh) ingeleid ga worden en wil voor die tijd echt proberen of ik t zelf op gang kan brengen.. ja ik heb al verschillende andere tips gelezen maar geloof er niet zo in.. niets is bewezen en t enigste wat bewezen is wat kan helpen is strippen.. 

  dus iemand die t ooit zelf heeft geprobeerd?? En is dat gelukt?? Vind helemaal niets op internet er over (misschien omdat t niet kan of geen enkele vrouw hier aan denkt) dus toch even de stoute schoenen aan en hier me vraag neer zetten..

  gr Sanne – 38+4

  #10293046 Quote

  Há Sanne,

  Het zal vast wel zelf kunnen op één op andere manier, de verloskundige doet het ten slotte ook. 

  Het lijkt me alleen absoluut niet verstandig om te doen, het blijft een medische ingreep .. de gevolgen die het kan hebben lijken het mij niet waar in ieder geval!

  Succes met de laatste loodjes! 

  #10293106 Quote

  Zelf zal het je sws niet lukken want zo diep en ver kan je niet met je hand. De vk gaat echt ver naar binnen en komt eigenlijk bijna bij het hoofdje van de baby bij de vliezen. Ze maakt je baarmoederwand daar los van. Als je het zelf kan probefen kan je ook iets beschadigen of de vliezen misschien raken. Klinkt wel eng.

  Ik ben zelf ook 2 keer gestript heeft niet geholpen en toen met 41+4 wk ingeleid. Succes !


  SanneStar
  Bijdrager
  #10293127 Quote

  Thanks dames! Dan ga ik t indd niet proberen wil natuurlijk niets fouts doen.. nu maar hopen dat de 2e poging gaat helpen om 10:15 en anders maar toch inleiden helaas.. 

   

  En beide bedankt, die succes heb ik zeker nodig.. laatste loodjes vind ik toch wel echt vreselijk hoor! #BijnaKlaar #DuurtTeLang

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct