Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Strippen / bevalling

 • Auteur
  Berichten

 • WonderAn
  Bijdrager
  #10478679

  Hoi dames!

  Gistermiddag ben ik met 40 weken gestript, naast wat lichte krampen, wat harde buiken en bloedverlies heeft helaas niet het gewenste effect opgetreden 🙁.

  Nu heb ik wel sinds een paar uur ineens zo’n weeïg gevoel in mijn onderbuik (lijkt op een ongesteldheidsgevoel) én heb ik hier en daar steeds wat lichte steken.
  Ik weet dat ik het rustig moet afwachten hoor, maar ik ben lichamelijk behoorlijk op.. Is dit voor sommige herkenbaar als het begin van dé bevalling? ☺️  JanuariMama
  Bijdrager
  #10478693 Quote

  Ja! Dit had ik na een wandeling op de avond voordat die nacht de bevalling begon. Hopelijk voor jou ook een voorteken. Succes!


  LEvB
  Bijdrager
  #10478694 Quote

  Zouden zomaar beginnende weeën kunnen zijn, afwachten of het vannacht doorzet. Wie weet heb je morgenochtend je baby wel in je armen, het kan snel gaan hoor! Succes en sterkte met afwachten!


  Tessaxx
  Bijdrager
  #10478708 Quote

  Dit gevoel had ik ook sochtends en toen savonds ben ik bevallen!

  Dus wie weet ik duim mee voor je

  #10478715 Quote

  Ik had de hele dag nare onderbuikpijn. En echt een beurs gevoel down under toen mijn bevalling savonds begon. Ik zou het dus afwachten misschien dat het wel door zet en je morgen je lieve kleine wonder in je armen hebt!


  Reo
  Bijdrager
  #10478723 Quote

  Ik ben 2x gestript. En bij de tweede keer had ik dat gevoel ook.. ik had het gevoel dat het wat rommelde.. paar uur later sloeg dat om in een weeenstorm en 2uur later had ik mijn dochter in mn armen..🙈 dus het kan zo ineens snel gaan.
  Succes met de laatste loodjes!🍀

  Lees ook: De bevalling: wat kun je verwachten?

  WonderAn
  Bijdrager
  #10478727 Quote

  Ah dank je wel voor jullie lieve reacties! Ik hoop het heel erg 😄


  Elja
  Bijdrager
  #10478860 Quote

  Ik ben totaal 3 keer gestript, de kleine man vond het veel te gezellig bij zijn moeder. Pas bij de tweede keer strippen kreeg ik serieuze voorweeen. Zette niet door, met 41 weken en 4 dagen een ctg scan gehad en nog een keer gestript. Daarna kwamen de weeen op gang maar helaas zette ze niet door zoals het hoorde. Uiteindelijk met behulp van wee opwekkers kwam het op gang. Wel in de vorm van een weeen storm.

  #10479033 Quote

  Ben toch wel heel benieuwd of alles doorgezet heeft 🙊..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct