Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Student & zwanger willen worden..

 • Auteur
  Berichten

 • Liekez
  Bijdrager
  #10044811

  Hallo!

  Ik was even benieuwd of er hier toevallig meer vrouwen zijn die nog studeren & er toch ook voor gaan om zwanger te worden?

  Groetjes!


  Demuis
  Bijdrager
  #10044817 Quote

  Ik deed aan een verkort traject via het werk. En ben toen in verwachting geraakt. Ik had het geluk met een makkelijke zwangerschap en heb tot 40 weken nog de lessen gevolgd. Daarna wat examens moeten inhalen en de eindpresentatie. Vond het wel pittig met een baby. En zal het niet snel weer doen. In mijn verlof nog druk met opleiding. Einde verlof diploma binnen. Ik heb een vrij makkelijke zoon dat scheelde wel, maar vind het wel zonde van de verlof. Gevoel gehad achteraf minder genoten te hebben. 


  FT de Vries
  Bijdrager
  #10044899 Quote

  18 jaar geleden tijdens mijn WO studie bevallen van mijn eerste kind en zwanger van de tweede afgestudeerd. Is me uitstekend bevallen.

   

   


  Herfstbaby
  Bijdrager
  #10044938 Quote

  Ik ben 19 weken zwanger en mijn studie duurt nog ruim 2.5 jaar. Ik heb tot nu toe een makkelijke zwangerschap dus gaat me prima af. Tja tis wel zo dat je studie doorgaat als je verlof hebt. Of je zet hem op pauze voor een half jaar. Mijn planning is doorgaan. Heb maar 1x per week een schooldag.


  Liekez
  Bijdrager
  #10044972 Quote

  Zoals het nu lijkt wil ik ook gewoon mijn studie voortzetten! Mocht ik wel zwanger raken hoef ik nog maar een jaartje ongeveer, dus dat lijkt me prima te doen. 

  Soms ben ik wel bang voor de reacties van omgeving, hoe zijn jullie daar mee omgegaan? 


  MLBG
  Bijdrager
  #10045352 Quote

  Hier ook iemand die op school zit en probeert zwanger te worden. Ik ben in mei klaar dus dat duurt nog wel even! Heb wel me twijfels of het samen kan maar ik maak me de niet zo druk om.

  liefs

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MEOA
  Bijdrager
  #10049430 Quote

  Ik zit nog op school en ben ook bezig. Maar ik ben bijna klaar met school. Ik ben ook bang voor reacties van omgeving, maar denk maar zo het is onze keuze daar heeft ander niks over te zeggen 


  WendyJason
  Bijdrager
  #10049447 Quote

  Ik ben een maand voor ik afstudeerde bevallen van een zoon. Hij is nu 5. Het was pittig maar had een makkelijke zwangerschap.

  We willen nu voor een 2e gaan en wou eigelijk gaan werken en leren. Maar dit stel ik uit. Blijf eerst nog ff werken. Kheb der geen spijt van tijdens mn studie maar t was wel pittig

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct