Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Symptomen en geen symptomen

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker609585
  Bijdrager
  #10344354

  Hi Ladies, 

  Ik had vanaf de eisprong allerlei symptomen zoals, duizeligheid, last van mn rechter eierstok, vermoeidheid en hoofdpijn… Echter vanaf 9 dpo geen symptomen meer als enkel wat licht in mn hoofd en voel me gewoon anders (nu dpo 10)… Kan dit dan betekenen dat de innesteling niet gelukt is? Iemand hier ook ervaring mee en dan toch zwanger? Hoor het graag van jullie!


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10344366 Quote

  Volgens mij kun je voor de innesteling nog geen symptomen hebben. Althans, geen symptomen die te maken hebben met een evt zwangerschap. Voor de innesteling heb je nog geen hcg (zwangerschapshormoon) in je lijf. Het enige wat je kunt doen is afwachten. 


  gebruiker609585
  Bijdrager
  #10344386 Quote

  Ik las dat je na de bevruchting al klachten/symptomen kan krijgen?


  Danielleeeex
  Bijdrager
  #10344443 Quote

  Ik denk dat het nog erg vroeg is om te weten of er een bevruchting is geweest of niet. Het kan ook de ovulatie geweest zijn. Je kunt het beste even afwachten. 


  gebruiker609585
  Bijdrager
  #10344475 Quote

  Okay… ja de eisprong heb ik zeker gevoeld…


  Lapjesendraadjes
  Bijdrager
  #10344492 Quote

  Joh weet je, je lichaam kan je gewoon onwijs voor de gek houden. Menstruatiesymptomen lijken op zwangerschapssymptomen. Jouw klachten kunnen bijv ook komen door te weinig drinken. Heel nuchter gezegd: ik zou me gewoon niet te druk maken. Je kunt helaas niets anders doen dan wachten! Als het gelukt is, wordt je niet ongesteld en heb je een positieve test in handen. Maar je kunt jezelf helemaal gek maken en dan voel je je zo rot! 

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  gebruiker609585
  Bijdrager
  #10344539 Quote

  Bedankt voor de reacties 🙂 We zullen het inderdaad wel zien… ben er ook niet super veel mee bezig maar ik vond die klachten zo raar omdat ik normaal nergens last van heb… 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct