Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Symptomen na bevruchting?

 • Auteur
  Berichten

 • MamaMD
  Bijdrager
  #10282833

  Zijn er mama’s die vlak na de bevruchting al symptomen gevoeld hebben en dus uiteindelijk echt zwanger waren ?

  zoja hoe kwam je er achter..?


  Reneetje
  Bijdrager
  #10283610 Quote

  Ik!

  Ik kwam er pas achter na mijn NOD. Daarvoor had ik twee testen gedaan die beiden negatief waren. 

  Symptomen die ik had waren pijn in mijn onderrug, ik voelde de innesteling 6 dagen na eisprong (voelde enigszins vergelijkbaar), wat misselijkheid en gewoon een algemeen “anders “ gevoel. 

  Wist het zeker maar dacht ook wel dat ik gek geworden was haha.

  Denk jij het ook te merken? 🙂


  Nur
  Bijdrager
  #10283616 Quote

  Yes, ik had ineens heeel veel witte vloed…. En opgezette borsten.. En het klinkt misschien een beetje raar maar de Seks voelde anders mijn vriend vond dat ook haha


  ZonnetjeB
  Bijdrager
  #10283733 Quote

  ik had een week na mn eisprong een aantal felle steken, soort spierpijn, bandenpijn gevoel bij mn baarmoeder. ( dit is denk ik innestelingspijn of bandenpijn). Ook werd ik een paar dagen voor NOD erg duizelig. Het was de 7de ronde dus ik had al zoveel maanden gedacht dat het raak was, maar deze keer voelde ik dus wel degelijk andere symptomen… nu 4.5 weken zwanger

  #10283742 Quote

  Ik kreeg 5 dagen na mijn eisprong 2 dagen lang menstruatie krampen. Daarna was dit voor een dagje over. Daarna kwamen de ongesteldheidskrampen terug samen met rugpijn en zere borsten. En dit heeft een aantal weken aangehouden. Ik heb toen een week na nod getest en toen bleek ik 5 weken zwanger te zijn. 


  Ninaapie
  Bijdrager
  #10283799 Quote

  Ik had nergens “last” van. Het uitblijven van menstruatie en een positieve test waren bij mij de eerste symptomen haha. Pas in week 5 of 6 begonnen mijn borsten wat zeer te doen. En een beetje moe. Dat was het eigenlijk.

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  MissMariska
  Bijdrager
  #10283814 Quote

  Ik heb afgelopen zaterdag positief getest en sindsdien scan ik mezelf op symptonen. Ben 2 jaar geleden ook zwanger geweest, dus denk te weten wat ik kan verwachten. Nog niets gemerkt! Heb volgende week vrijdag wel een vroege echo bij 6 weken ivm een mk in oktober.


  JulienevM
  Bijdrager
  #10283864 Quote

  De dag na be bevruchting heb ik soort van menstruatie buikpijn gehad dat ook nog weken heeft geduurd eer dat het weg was. Ik dacht dus dat het gelukt was. Tegen de tijd dat mijn menstruatie zou moeten komen had ik nog meer klachten die ik nogmaal ook altijd heb als ik ongesteld moet worden, pijnlijke borsten en opgezette klieren in mijn hals. Toen was ik er van overtuigd dat ik ongesteld ging worden en dat ik die buikpijn mij verbeeld had. Testen bleven negatief tot 2 dagen na mijn NOD. Nu inmiddels 24 weken zwanger en helemaal happy!! Succes!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct