Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tandjes 16

 • Auteur
  Berichten
 • #10474746

  Hallo allemaal,

   

  Mn dochter is nu 2.5 maand en zat ineens heel erg op dr handje te buiten en zuigen. Opzich niet heel raar voor zo’n kleintje.. maar nu zag ik vanmorgen ineens dat er al tandjes zitten. Dit verklaard wel dr gedrag van de laatste paar dagen alleen nu zit ik met het probleem dat ze nog geen bijtring vast kan houden. Iemand enig idee of er een andere mogelijkheid is om dr een beetje te helpen? Of is op dr handje bijten ook goed? 


  Lewis
  Bijdrager
  #10474750 Quote

  Je hebt van die baby bijthandschoentjes. 
  Zoals dit: https://www.vanastenbabysuperstore.nl/baby-bijthandschoen-babyjem-white?gclid=EAIaIQobChMIrcHclb2X8gIVB-rtCh0-xALhEAQYAyABEgKwLvD_BwE 
  Maar er zijn meer merkjes. 

  Misschien is dat wat?

  #10474751 Quote

  Soow, dat is vroeg met 2.5 maand! Ze kunnen dan inderdaad nog geen dingen vast houden of in de mond stoppen. Er zijn wel van die druppeltjes die je op het tandvlees kan aanbrengen waar de tandjes door komen. Misschien dat dat de pijn wat verlicht.


  Ramboo
  Bijdrager
  #10474787 Quote

  Dentinox smeren op het tandvlees. En er zijn inderdaad bijthandschoenen. Hebben wij ook gehad, na verloop van tijd werden het bijtspeeltjes. Met 1 jaar hadden wij een volledig gebit, inclusief kiezen. Maar dentinox is onze redding geweest.


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10474794 Quote

  Zijn ze echt al door? Of zie je tandjes onder het tandvlees? De tandjes zijn vaak al vroeg zichtbaar, maar dat wil niet zeggen dat ze ook al doorkomen. Rond de leeftijd van 2-3 maanden gaan ze vaak ook veel op hun handjes sabbelen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct