Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tandjes 17

 • Auteur
  Berichten

 • MamaLynneke
  Bijdrager
  #10481780

  Goedemorgen dames!
  Wanneer kwamen bij jullie de tandjes door? Hier een dochter van 6 maanden die nog schattig tandloos naar ons lacht. Ik vind het niet erg, ik geef borstvoeding en het lijkt me eng als ze tandjes heeft. Iemand ervaring?
  Groetjes!

  #10481781 Quote

  Eerste tandje pas met 11 maanden! Gaf toen ook nog borstvoeding dus vond het ook niet zo erg dat het laat op gang kwam 😉 hoewel ze zonder tandjes ook best hard kunnen bijten 😬🥴


  Ramboo
  Bijdrager
  #10481890 Quote

  Bij ons met 3 maanden al 4 tanden. Geen last van gehad met borstvoeding tot de 6 maanden. Toen hij er hapjes bij kreeg, begon hij ook te ‘kauwen’ op m’n tepels toen hij klaar was. Dat was minder prettig. Toen zijn we gestopt.

  #10481905 Quote

  Onze dochter van 4.5 maanden heeft nu twee doorgekomen tandjes. Tot zover voel ik het niet met voeden.


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10481924 Quote

  Hier rond de 4 maanden ook 2 tandjes, inmiddels heeft ze er 6 en is ze 11 maanden. Ik geef nog steeds zonder problemen borstvoeding 🙂 

  Ze heeft me tot nu toe maar 2x per ongeluk gebeten, daar zijn we allebei flink van geschrokken dus dat gebeurt nu niet echt meer. 


  mirtjemirtje
  Bijdrager
  #10481934 Quote

  Bij mij zoontje kwamen de eerste tandjes rond 6 maanden en daarna ging het snel. Nu is hij 16 maanden en heeft 8 tanden, 4 hoektanden en 4 kiezen.  Hij krijgt nog steeds borstvoeding. Bij een goede drinktechniek van het kindje geeft dat geen problemen. Wanneer mijn zoontje moet lachen tijdens het drinken bijt hij weleens per ongeluk maar verder gaat het prima. 

  Lees ook: Alles over doorslapen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct