Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Te vroeg getest?

 • Auteur
  Berichten

 • Daniek
  Bijdrager
  #10255853

  Hee

  Zoals veel misschien herkennen ben ik super ongeduldig en heb ik gister al getest met middag urine na drie koppen thee terwijl ik vrijdag pas m’n nod heb. Uiteraard negatief, ik ben meteen teleurgesteld maar zijn er vrouwen die ook pas vanaf nod of zelfs later positief testen. Ik zoek ergens nog hoop geloof ik. We zijn nu een jaar bezig en de moed zakt me wel een beetje in de schoenen. Vorige week wel lage buikpijn soort menstruatie kramp ene1 dag vreselijke rugpijn ook  witte puntjes op tepels en erg moe, verder voel ik niks.

   

  Graag hoor ik wat bemoedigende verhalen haha

  X dani

  #10255857 Quote

  Kan alleen zeggen dat je echt te vroeg en met te verdunde urine getest hebt. Probeer het vrijdag of zaterdagochtend nog eens met je ochtendurine voordat je iets drinkt. Succes 😉 .


  LieveSam
  Bijdrager
  #10255886 Quote

  Ik had op zaterdag mijn NOD en ik teste op de donderdag ervoor nog spierwit met ochtendurine :-). En toch ben ik nu 12 weken in verwachting ♡. Op zaterdag (NOD) teste ik pas positief. Het kan.. maar geef jezelf ook de tijd. (Ja,ja: kan ik makkelijk zeggen natuurlijk.. kweet kweet)

  Ik hoop voor je dat t zo mag zijn!♧♤.


  Daniek
  Bijdrager
  #10256201 Quote

  Bedankt voor jullie reactie!!

  Ik ga proberen tot zaterdag/zondag te wachten

  ☺️


  StephW
  Bijdrager
  #10256223 Quote

  Wat een spanning he? Maarja een witte test voor je nod zegt niks en zeker niet na 3 thee.. Ik ga morgen weer testen zonder idee wat mijn nod is.. maar eerste dag van de vorige menstruatie was 16 sept dus wie weet wat eruit komt haha. Ik duim op een positieve test voor je!


  hetmeisje
  Bijdrager
  #10256249 Quote

  Ik had de zaterdag voordat ik dinsdag NOD had getest en was negatief met clear blue had menstruatieachtige krampen bij mijn zoontje en de menstruatie kwam niet. Die maandag teste ik wel positief met ook weer clear blue. Dus ik snap ook dat het lastig is met testdrang dat heb ik zelf ook heel erg. 

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  enthousiastje
  Bijdrager
  #10256673 Quote

  Ooh ik heb gisteren getest terwijl morgen mijn NOD is. Er is nog hoop dan! 😉 heb zere borsten, misselijk en mijn temperatuur lijkt ineens omhoog te gaan. Ik hoop het zo!!


  MyrtheABA
  Bijdrager
  #10281006 Quote

  Oh wat ben ik toch blij met deze berichten.. Geeft hoop en rust haha.

  Wat een spanning!

  Ik heb a.s. vrijdag mij NOD dag en kan eigenlijk niet wachten met testen.

  Ik heb hoofdpijn, ben moe en heb menstruatieachtige klachten…

  Ik hoop dat ik zaterdag nog niet ongesteld ben en zaterdag kan testen.

  HOOP HOOP HOOP ! 🙂

  #10281782 Quote

  Oh wat ben ik toch blij met deze berichten.. Geeft hoop en rust haha. Wat een spanning! Ik heb a.s. vrijdag mij NOD dag en kan eigenlijk niet wachten met testen. Ik heb hoofdpijn, ben moe en heb menstruatieachtige klachten… Ik hoop dat ik zaterdag nog niet ongesteld ben en zaterdag kan testen. HOOP HOOP HOOP ! 🙂

  ik heb dit ook haha, kan gewoon niet wachten en ben zo bang dat ik uiteindelijk toch ongesteld ga worden. 

  Voel me helemaal niet lekker, mn borsten doen pijn & ben zo onwijs moe

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct