Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Te vroeg voor zwangerschapskleding?

 • Auteur
  Berichten

 • Dniess
  Bijdrager
  #10487750

  Hoi!

  Ben zwanger van mijn 2e kindje en ik zit nog in het eerste trimester. Ik ervaar deze zwangerschap anders dan bij de eerste; heb nu zo’n drukkend/zware buik-gevoel, terwijl ik nog maar 6 weken zwanger ben… mijn broeken zitten nu al niet lekker meer, maar om nu al in zwangerschapskleding rond te lopen… is dat niet wat vroeg?

  Groetjes, Denise


  Pietepad
  Bijdrager
  #10487751 Quote

  Draag vooral lekker wat comfortabel zit, als dat dus positiekleding is, dan is dat maar zo. Desnoods doe je een wat langer shirt aan, zodat mensen niet zien hoe laag het broeksknoopje zit 😉


  Triatlete
  Bijdrager
  #10487788 Quote

  Tijdens deze zwangerschap (1e), had ik dat ook al rond de 6 weken, broeken zaten gewoon niet prettig meer. Verder nog niets te zien, maar het drukte gewoon op mijn buik. Ik heb de eerste weken vooral veel jurkjes gedragen tot de bekendmaking. Daarvoor durfde ik nog geen zwangerschapsbroeken te dragen, bang dat iemand het zou zien.


  Jonilse
  Bijdrager
  #10487791 Quote

  Gewoon lekker dragen wat jij lekker vind zitten. 😊👍🏼


  Lewis
  Bijdrager
  #10487800 Quote

  Ik ben nu 11 weken ver van de tweede. In het begin voelde ik ook een soort bijgeloof over het dragen van zwangerschapskleding voor een goede termijnecho. Alsof je dan nog niet echt zwanger bent, of dat je je moet schamen als het toch mis gaat ofzo. Heel gek eigenlijk. 

  Bij de vorige kreeg ik ook al snel een buikje en liep ik vanaf 12 weken in zwangerschapsbroeken. Nu gaat het nog sneller. Met 6 weken begon alles te knellen. En na 7 weken kreeg ik echt buikpijn van mijn spijkerbroeken. Vanaf 10 weken zei iedereen om me heen dat het buikje niet meer te missen viel. Vervelend dat ik het niet langer geheim kon houden. Ik ben na 7 weken gezwicht en heb de broeken van zolder gehaald die ik toch al had liggen. Ik dacht ineens: als ik iets heb liggen dat lekker zit, waarom dan mezelf martelen met gewone broeken? Ik heb dan nog niks nieuws gekocht, maar de oude spullen draag ik nu gewoon hoor. Alles gaat nog steeds goed.


  MamaEvanI
  Bijdrager
  #10487844 Quote

  Hoezo te vroeg? lekker doen wij jij je goed bij voelt! 

  Ik liep ook al in m’n eerste trimester in zwangerschapsbroeken, zat gewoon lekkerder vanwege m’n opgeblazen darmen.. 

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  LennyvO
  Bijdrager
  #10487976 Quote

  Ik had het ook sterk bij de tweede. Ik droeg geen spijkerbroeken meer, maar van die lekkere joggingpantalons van Only en jurken. De zwangerschaps broeken die zaten ook nog niet zo fijn. Je kunt ook een elastiekje in je knoopsgat rijgen zodat je meer rek hebt. Dan kun je gewoon nog wel een spijkerbroek dragen. Maar het was toen super warm, dus ik heb geen spijkerbroek gedragen tot een week of 12. Toen droeg ik wel al zwangerschapskleding.


  Mylasan
  Bijdrager
  #10487983 Quote

  Ik ben 10
  Weken ik heb ook al zwangerschaps kleding nodig hoor

  #10488100 Quote

  Lkker boeiend.. als dat voor jou toch fijn is.. ik heb tussen mijn zwangerschappen door ook mn zwangerschaps broeken aan gehad want ze zitten zo lkker 🤣🤣 en zodra ik zwanger ben kan ik ook niks hebben op mn buik dus ook hier al vroeg continu zwangerschap kleren aan..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct