Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Te Warm S Nachts

 • Auteur
  Berichten
 • #10411768

  waarin slaapt jullie kindje?


  CFK
  Bijdrager
  #10411775 Quote

  Ik kan er zo even niet uit halen hoe oud jullie zoontje is?

  #10411777 Quote

  6 maanden ☺️


  Cinn
  Bijdrager
  #10411796 Quote

  Lijkt me juist positief toch dat hij nu door slaapt?! Zal het eerder dan misschien toch koud hebben gehad..

  Mijn zoontje slaapt in lange mouwen romper, pyjama, sokken en dikke winterslaapzak… zweet ook niet snel, maar in de zomer wel behoorlijk gezweten dus kan het wel.. denk niet dattie nu last krijgt van warmte stuwing hoor..


  CFK
  Bijdrager
  #10411856 Quote

  Lijkt me dan idd prima zo. Rond die leeftijd kunnen ze volgens mij al goed hun eigen temperatuur regelen en een signaal geven als ze het te warm/koud hebben. Mijn zoontje is warmbloedig en had het al snel te warm dus heb hem nooit zo warm aangekleed als jij beschrijft, maar een ander kindje kan dat wel juist heel prettig vinden. Als hij lekker doorslaapt en hij zweet niet, lekker zo doorzetten ☺️

  #10411872 Quote

  Ja hij lijkt soms zelfs nog wat koud te voelen 🙈 Maar hij slaapt wel goed, dacht alleen het moet niet zo zijn dat hij gewoon niet meer wakker wordt van de warmtestuwing ofzo 😅 Weet ook niet of ze gaan huilen bij te warm. Bij te koud wordt hij wel onrustig.

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10411975 Quote

  Onze kleine jongen van 19 maanden draagt nagenoeg hetzelfde, alleen dan nog met een Feetje pyjama, omdat deze nog wat warmer is. Mijn zoontje is echt een koukleum en de kachel staat dan ook aan op zijn kamer, deze gaat mee uit zodra wij naar bed gaan en de thermostaat laag zetten.

  Ik snap je angst, maar volg je kindje, ieder kindje is anders, de schema’s zijn veilige gemiddelden.

  Zolang je kindje inderdaad niet zweet, is het prima!

  #10412079 Quote

  Oke thnx! Was een beetje verbaasd dat hij zo diep sliep ineens, het leek me best warm wat hij aan had en hij kan zelf niks uit doen als hij het warm krijgt dus wilde toch eens weten wat anderen dachten. Maar hij zweet niet idd, voelt soms lekker warm maar soms zelf nog wat koel 😅

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct