Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Telleurgesteld en ovulatie vraag

 • Auteur
  Berichten

 • AlicevanD
  Bijdrager
  #10165395

  Hallo meiden,

  Ik had vanmorgen bij het afvegen licht roze bloedverlies. Ik was ergens van binnen overtuigd zwanger te zijn en had me al helemaal voorbereid op een tweede kindje. Ik voel me dus ook echt telleurgesteld😥. Alles in mijn lichaam leek alsof ik zwanger was. Ik vind de teleurstelling best hard aankomen. We hebben sex gehad tijdens mijn ovulatie (dacht ik) en helaas niet gelukt. Nu wil ik denk ik gaan beginnen aan ovulatie testen want ik heb nu 3 dagen eerder dan mijn NOD al bloedverlies. Ik moest maandag officieel ongesteld worden. Ik dacht altijd een regelmatige cyclus te hebben… niet dus. En roze bloedverlies is geen zwangerschap…

   

  hoe werken ovulatie testen precies? 

  #10165400 Quote

  Hey!

  Ik snap je telleurstelling..

  Ovulatie testen kunnen zien wanneer je eitje gaat springen. Je begint een aantal dagen voor je verwachte eisprong (staat op de verpakking is afhankelijk van je cyclus lengte)

  En zodra de test positief is, gaat je ei springen binnen 24-48 uur. Zodra ke test dus ook positief is is t verstandig sex te hebben.

  Ik heb sensi testen gebruikt, lekker goedkoop. Sex op de dag dat ie positief was, en raak! 👍🏻


  BenB
  Bijdrager
  #10165410 Quote

  Ik heb voor het eerst ovulatietesten gebruikt nu en ik word er enorm onzeker van. De test liep op, maar knalde niet. Dat zou betekenen dat er geen eisprong is. Uiteindelijk witte testen en nu al een paar dagen knaltesten. Ik hoop dat het raak is. Mocht dat niet zo zijn, dan ga ik geen testen meer gebruiken.


  MamavanElynn
  Bijdrager
  #10165416 Quote

  Ik zou ook de sensi testen gebruiken die zijn erg duidelijk! Geen blij poppetje geen eisprong, of wel een blij poppetje, wel eisprong! Ik vond ze erg fijn en duidelijk en het heeft ons geholpen om zwanger te worden!


  AlicevanD
  Bijdrager
  #10165420 Quote

  En wanneer begin je dan met ovulatie testen? Direct na je menstruatie ?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct