Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Temperatuur methode

 • Auteur
  Berichten
 • #10220005

  Ik ben al 1,5 jaar bezig om zwanger te worden. Nu ben ik twee maanden geleden helaas voor de tweede keer een miskraam gehad. Heb wel elke keer dezelfde symptomen als ik zwanger ben.

  Deze maand dus ook weer. Echt aan alles het gevoel dat het weer zo is. Nu hou ik naar alle mijn temperatuur bij, maar omdat ik deze maand vakantie heb slaap ik elke dag uit. Ik kan heel moeilijk om slaap vallen, dus zet ik elke dag de wekker om 10 uur. Netjes de afgelopen dagen en stijgende temperatuur gehad, maar nu moest ik vanochtend half 9 op een was mijn temperatuur 0,4 graden lager. Is dit omdat ik op een ander tijdstip meet? Of is het toch een slecht voorteken? 


  Ixxomi
  Bijdrager
  #10220081 Quote

  Om eerlijk te zijn kan het gewoon beide. Temperatuur is eigenlijk nooit betrouwbaar. Toen ik zwanger was ging 4 dagen na de positieve test mijn temp ook weer naar normaal. En sindsdien niet meer gestegen. Ben toch echt zeker weten nog steeds zwanger. 23 weken al. 

   

  Mijn advies, gooi de thermometer aan de kant. Stress is veel gevaarlijker voor zwanger worden/zijn dan de temperatuur weten. 

  #10220087 Quote

  Ja je hebt ook gelijk hoor. Je wordt er zo onzeker van!

  Ik ga het gewoon maar los laten en we zien het wel! 


  WilKindje
  Bijdrager
  #10220127 Quote

  Temperatuur is lastig te zeggen, kun je inderdaad beter los laten. Maar als jij voelt dat je zwanger bent kun je wel een testje doen, weet niet wanneer je nod is. Zodra je iets voelt zou het toch al ingenesteld moeten zijn ☺️ Houd je ons op de hoogte, ik duim voor je! 

  #10220231 Quote

  Ja, zondag is mijn nod! Helaas komt mijn hcg altijd langzaam op gang, dus hoop dat ik zondag toch echt een positieve test! Ik zal het laten weten! 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct