Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Test dag erna licht positief?!

 • Auteur
  Berichten
 • #10188630

  Zijn er meer mensen vaarvan de test van de action de volgende dag licht positief is? Of is dit een indrooglijn?

  ik vind t wel bijzonder want ik heb meerdere testen gedaan van de action die niet erna positief waren.?

   

   

  #10188631 Quote

  Is het lijntje grijs of roze? Is het grijs dan is het een indrooglijn. Roze kan licht positief zijn gewoon nog eens testen. Ik heb beide wel eens gehad 🙈


  MammavanB
  Bijdrager
  #10188643 Quote

  Ik hen van action alleen maar lichtje lijntjes gehad. Toch was ik zwanger. 


  BenB
  Bijdrager
  #10188649 Quote

  Jij hebt toch laatst 3 weken lang bloedverlies gehad? Dan zou je nu in theorie toch helemaal niet zwanger kunnen zijn? Hoe dan ook…. je test is sowieso niet meer geldig. Nog een testje doen zou ik zeggen. De streep ziet er grijs uit, dus ik gok een indroogstreep.


  Veerr
  Bijdrager
  #10190727 Quote

  Hi! Heb je een nieuwe test gedaan?

   


  Lieve Eline
  Bijdrager
  #10190744 Quote

  Ik heb vandaag precies dezelfde test gedaan met hetzelfde resultaat. 3 dagen voor NOD. Ik had hem al in de prullenbak gegooid van jammer, hij is negatief. Maar mijn man zag een licht roze streepje en begon te googlen, word dit dan toch beschouwd als zwanger?

   

  heb jij al meer duidelijkheid?

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Daniëllebritt
  Bijdrager
  #10190761 Quote

  Ik zou de tests van de kruidvat aanraden die 2 voor 5 euro die zijn niet duur en erg goed. Reageert ook al voor je nod. Hoor hier.veel positieve verhalen over. 


  Veerr
  Bijdrager
  #10190775 Quote

  Ik heb precies zelfde. Gister een action test gedaan geen ochtend urine, vandaag (na 19uurtjes) zag ik ineens een streepje. Morgen is nod en heb vandaag die van kruidvat gehaald 2v5, maar twijfel of ik daar een streepje zie. Heeeel erg in de verte zie ik een licht streepje, maar twijfel aan mezelf of ie er wel echt zit want ik bloede ineens 3 dagen voor nod helder rood zonder krampen. Morgen doe ik nog een testje van de action, want lijkt me sterk dat het echt positief is. 


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10190777 Quote

  Als de testen pas ver na afleestijd een streepje geven kan je ze het beste beschouwen als negatief. Ik test met k2v5 en die geven bij mij bijna altijd indrooglijntjes, action heb ik geen ervaring mee. 

  Het zou kunnen dat je wel zwanger bent en eigenlijk nog te vroeg bent om nog te testen. Maar daar kom je alleen achter door te wachten en later nog een testje te doen (na 2 dagen verdubbelt het HCG). Deze testen kan je dus beter als negatief beschouwen tot je wel binnen de afleestijd een 2e streepje ziet. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct