Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Test Negatief Maar Niet Ongesteld

 • Auteur
  Berichten

 • duimelijntjee
  Bijdrager
  #10214441

  wie o wie kan mij helpen

  ik zit vandaag op dag 28 en dat is denk ik mijn NOD. Nu heb ik geen ovulatietesten gedaan deze ronde en weet ik dus niet precies wanneer ik mijn eisprong had. Nu kan ik dit redelijk goed voelen en dacht ik dat hij was op dag 12. Dat zou betekenen dat maandag mijn NOD was. 

  Ik heb maandag een test gedaan en die was negatief en vandaag en die was ook negatief. 

  In alles heb ik het gevoel dat het deze ronde raak is. Andere borsten dan normaal, donker en met aders. Nog geen krampen gehad. En continu misselijk. 

  Wat denken jullie?


  SanneStar
  Bijdrager
  #10214472 Quote

  Door stress kan ook je NOD uitblijven hè.. plus je geeft al aan dat je niet precies weet wanneer ie is.. ik zou even afwachten en mocht ie deze week niet doorbreken dan kan je altijd nog testen..

  borsten hoeven niets te zeggen.. de ene voelt van alles en de andere voelt niets.. ik merkte het dat het raak was door lage buikkrampjes en steekjes rechts.. soort van alsof ik ongesteld moest worden maar voelde toch anders.. enorme koppijn en gekke afscheiding.. voelde me dus totaal anders dan normaal.. 

  welke test heb je gedaan? Misschien kan je een early test van de action pakken?? Die heb ik ook gedaan en was meteen heel duidelijk dat ik zwanger ben.. echt een knal test.

  succes! ❤️

  #10214481 Quote

  Heb je altijd een cyclus van 28 dagen? Gezien je zegt ‘denk ik’. Hoelang ben je pil/spiraal vrij? Niet iedereen heeft standaard een cylus van 28 dagen. Vooral al je net gestopt bent kan het wel enkele maanden duren voordat je een regelmatige cyclus hebt.


  duimelijntjee
  Bijdrager
  #10214496 Quote

  Hoi ja ik heb nu 5 maanden geen spiraal meer dus daar zou het niet aan kunnen liggen. 

  Mn cyclus is 27 27 27 23 geweest. Dus redelijk stabiel en vorige door stress korter. 

  Nu deze maand helemaal geen stress meer gehad of iets. Juist lekker ontspannen gedaan en rustig aan gedaan. Ook niet heel erg bezig geweest ermee. Tot nu dan. 

  Kwa borsten heb ik altijd gehad dat ik op dag 20 ze niet meer kon aanraken en dit is nu pas sinds vandaag. Dus dat bedoel ik met anders. 

  Dus geen idee


  Mandareintje
  Bijdrager
  #10214500 Quote

  De kruidvat 2 voor 5 euro testen schijnen het gevoeligste te zijn, misschien die eens proberen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct