Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Test Positief Dan Negatief Wanneer Ongesteld

 • Auteur
  Berichten

 • NNH
  Bijdrager
  #10090273

  Hallo, 

  Ik ben nieuw hier omdat wij ook bezig zijn met onze kinderwens. 

  Ik ben 28 jaar, bijna 29 jaar. Helaas de juiste partner niet eerder gevonden waar ik kinderen mee zou willen. Maar dat maakt de kinderwens nu zeker niet minder groot. 

  Nu is het zo dat mijn cyclus meestal altijd rond de 28 dagen is. Met meestal 1 of 2 dagen van te voren wat lichte bloeding voor de echte ongesteldheid door breekt. Dit heb ik niet gehad.

  Wij hebben gebruik gemaakt van ovulatietesten en mijn ei sprong was op dag 13 gerekend vanaf mijn eerste menstruatiedag.

  Nu had ik dus afgelopen woensdag 27 Juni ongesteld moeten worden. Dit is niet het geval geweest. 

  Ik heb die woensdag ochtend dus 2 testen gedaan. Een van de Action en een van clearblue de digitale. Allebei gaven ze een positieve test! Clearblue zei 1-2 weken zwanger. Had ook ontzettend veel last van puisten op rug, nek, borst en gezicht en was met vlagen wat misselijk. En had gevoelige tepels. En af en toe buikkrampjes alsof je ongesteld moest worden maar werd het niet.

  Zaterdag 30 Juni nog 2 testen gedaan. Weer van de Action en clearblue. Nu gaven ze beide negatief aan helaas……. puisten zijn inmiddels weg, tepels worden wat minder gevoelig, misselijkheid is weg, heb alleen de buikkrampjes nog. 

  ik neem dus aan dat het vruchtje is afgestoten omdat ik dus duidelijk het hormoon niet meer aan maak. 

  Ik zou graag verder willen maar ik ben dus nog steeds niet ongesteld geworden. 

  Nu mijn vraag aan mensen die dit herkennen, wanneer werden jullie ongesteld na wel overtijd te zijn maar met negatieve testen?

  Moet ik nu gewoon wachten tot de volgende ongesteldheid? Dus over 4 weken? Of als de testen dus negatief zijn geworden moet ik dan niet gewoon binnenkort ongesteld worden? 

  Zo van vruchtje is afgestoten dus nu word je gewoon alleen wat later ongesteld. Of sla je dus een maand over en moet ik wachten tot over 4 weken? 

  Wil dit graag achter de rug hebben zodat we misschien de volgende ronde het weer kunnen proberen. Maarja niet ongesteld is ook nog geen nieuwe ei sprong erna…… 

  je word er wel een beetje onzeker van……. laat mij dan maar gewoon ongesteld worden, kunnen we gaan voor de volgende ronde! 

  Alvast bedankt voor jullie ervaringen! 

  Groetjes NNH

   

   

   


  Rein a
  Bijdrager
  #10090277 Quote

  Wat vervelend zeg dat je eerst een positieve test en daarna een negatieve test hebt. Verdrietig. 

  Het enige zinnige advies wat ik kan geven is, bel je verloskundige. 


  Jlh
  Bijdrager
  #10090282 Quote

  Hoi nnh,

  Als eerste; wat verdrietig dat is misgegaan. 

  Je menstruatie komt vanzelf op gang binnen nu en een paar dagen en zal wat heftiger zijn dan normaal. Het vruchtje moet eruit en dat zal gepaard gaan met meer weefsel en stolsels. Je kan na je menstruatie gewoon weer een eisprong hebben na twee weken.

  Ik zou wel aanraden om een controle echo te doen als je menstruatie afgelopen is. Om zeker te weten dat je baarmoeder mooi schoon is. Mocht het nl niet schoon zijn dan zit dat een volgende zwangerschap in de weg (was bij mij 1 x het geval).

  Sterkte

  Susanne


  DaJoJa
  Bijdrager
  #10090291 Quote

  Ik had ook eerst een positieve en daarna negatieve test, was gewoon nog zwanger. Daarbij dacht ik dat het hormoon niet zo snel uit je lichaam verdwijnt. Mensen die een miskraam hebben gehad hebben nog best wel lang positieve testen omdat het hormoon nog in je urine zit. Ik zou als ik jou was over een paar dagen nog een keer testen en dan even de verloskundige bellen als ze nog steeds negatief zijn. Het is inderdaad verstandig om sowieso een controle echo te laten doen. Succes en hoop op goed nieuws voor je! 

  #10090302 Quote

  Hi NNH, 

  Wat verdrietig om zo iets mee te maken. Toen we gingen proberen, had ik precies hetzelfde in onze eerste ronde. Op maandag/dinsdag een positieve test, op vrijdag weer negatief (4,5 weken zwanger, dus net overtijd) en op maandag ongesteld geworden. Dus drie dagen nadat de test negatief is geworden. Die ongesteldheid was ook ietsje anders, dan normaal, eerste 2 dagen wat lichter dan ik gewend ben, maar verder niets anders of geks. Qua symptomen voor en na alleen wat buikkrampjes. We zijn ook gelijk daarna weer gaan geprobeerd, op de 16de dag was mijn ovulatie (2 dagen later dan normaal) en het is helemaal goed gegaan 🙂 ben al 15 weken verder. In die tweede ronde had ik trouwens dezelfde symptomen (af en toe krampen, soms merendeel van de dag) en was daarom een beetje bang dat het weer mis zal gaan, maar blijkbaar hoort het gewoon bij en ergens na 5,5 weken is het vanzelf overgegaan. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct