Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Testlijntjes Lopen Nauwelijks Op

 • Auteur
  Berichten
 • #10539337

  Hoi allemaal,

  Mijn eerste berichtje op dit forum. Afgelopen woensdag, 3 dagen voor mijn NOD en 11 dpo, had ik erge last van een opgeblazen gevoel en af en toe krampjes. Ik heb een test gedaan en die was licht positief. De dagen erna heb ik steeds ’s ochtends getest, maar nu lijkt het streepje niet verder op te lopen. Mijn klachten, nu ook af en toe misselijk, zijn gebleven en zelfs wat toegenomen. Omdat mijn testen heel licht blijven, maak ik me erge zorgen over of ik misschien een miskraam ga krijgen. Ik ben erg benieuwd of er onder jullie zijn die dit ook ervaren hebben.

  Zie foto: https://ibb.co/NYKqr1S 

  Alvast super bedankt voor jullie reacties!


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10539338 Quote

  Foto kan ik niet zien, maar je hormoon verdubbelt om de 2/3 dagen. Misschien test je net te vroeg om het streepje donkerder te zien worden. Heb je al een clearblue gedaan waarbij ook staan hoelang?

  #10539340 Quote

  Ik heb afgelopen donderdag een Clearblue met en zonder wekenindicator gedaan en die met weken gaf 1-2 weken aan. Omdat er twee in het doosje zaten zonder de weken indicatie, heb ik er gisteren (NOD) nog 1 gedaan. Die gaf helaas niet zwanger aan. 

  Kun je de foto nu wel zien? https://ibb.co/NYKqr1S


  Momofababygirl
  Bijdrager
  #10539341 Quote

  Ik ga duimen voor je, maar ik vrees toch dat als er al 1 test negatief is dat het niet helemaal goed gaat… ik kan niet je link kopieren, je moet je foto naar link maken via een website en dan kan je op het linkje klikken

  Lopen je streepjes testen niet af?

  #10539343 Quote

  “>IMG-0876

  Nou laatste poging 😉

  Mijn testen lopen niet af naar mijn idee. Ze blijven een beetje hetzelfde. 


  Bloempje
  Bijdrager
  #10539362 Quote

  Hoi ! 
  Ik had precies hetzelfde als jou .. ook mijn testen liepen niet op maar ook niet af .. dit bleek een biochemische zwangerschap te zijn helaas .. ik heb toen een echo gehad en ze hebben bloed afgenomen , toen ik hoorde dat het niet goed was Werd ik de volgende dag gelijk ongesteld ..

  ik hoop voor je dat het goedkomt ! 
  veel liefs voor jou 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10539402 Quote

  Bedankt allebei voor jullie reacties. Ik ben inderdaad ook bang voor een biochemische zwangerschap. Hier heb ik me al op ingesteld. Gelukkig zijn we nog ‘maar’ drie maanden bezig dus onze tijd komt nog wel. 


  Boy-mom
  Bijdrager
  #10539429 Quote

  36e keer dat ik ga proberen hier iets te posten, benieuwd of het nu wel lukt haha.


  Boy-mom
  Bijdrager
  #10539433 Quote

  Nog maar een keer typen dan. Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje, de testen van 10-11-12-13 dpo van sensitest en action blijven voor mijn gevoel hetzelfde. Wel viel me op dat de clearblue met kruis (die 1 minuut test) eigenlijk wel gewoon goed (genoeg) kleurt voor 12&13 dpo. Heb jij die wel eens geprobeerd? Zal zo proberen de foto’s toe te voegen want iedere keer als ik dat doe wordt m’n bericht niet geplaatst.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct