Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Teunisbloem olie & Menstruatie

 • Auteur
  Berichten

 • Feyre
  Bijdrager
  #10152513

  Hey meiden

  Ik heb even julliebjullie nodig want me gedachte blijft maar draaien. Ik wil eerst hier wat info inwinnen voor ik besluit evt nasr de HA te gaan.

  De oude bekende hier weten dat ik in okt een mk heb gehad. hiervoor slikte ik alleen de maka compleet met extra Vit D en C. Na de mk ben ik ook teunisbloemolie gaan slikken in de hoop dat de cyclus snel opgang zou komen. Dit duurde helaas gewoon 5 weken voor ik weet een eisprong had.

  Ik slik de teunisbloem tot me ei en daarna over op alleen Vit E erbij. De eerste ms na mk was nog gewoon een ms wel minder als voorheen maarbik wist dat het een ms was…

  Deze cyclus alles netjes gevonden me piek/ei temp verhoging. Teunisbloem weer tot een paar dagen voor me ei daarna vit E. Nu had ik op 9 dpo licht roze bij afvegen en af en toe op inlegger dit heeft 4 dagen aangehouden het miezerige beetje spotting… Tot gister bleef me temp hoog gister en vandaag was me temp 36.7 terug basaal wat duid op ms (ervoor 37.1/2) maar sinds vandaag dus helemaal geen roze meer ook niet bij afvegen… Dacht eerst gewoon innesteling wel laat aangezien NOD de 8e was.

  Me vraag is dus in principe kan teunisbloem ook je ms aantasten? Of moet ik me hier zorgen om maken was op 9 dpo al me ms? Of moet dit nog komen? Hoe zouden jullie het zien? Ik heb eergister een zwangerschaps test gedaan en die was negatief. Normaal is me lf altijd 11 als afgelopen 4 dagen me ms was is me lf wel kort, moet ie nog komen dan langer zit nu dan op 13 dpo.

  Ik weet het ff niet meer is de teunisbloem de boosdoener of is er wat anders aan de hand… zover ik weet blijft je temp hoog als je zwanger bent en dat was ook zo toen het raak was… Nu al 2 dagen terug basaal is het uberhaupt mogelijk toch zwanger te zijn als je temp terug basaal is…

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct