Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

This Time Next Year Tv Oproep Kinderwens

 • Auteur
  Berichten

 • Redactie Marjet
  Bijdrager
  #5722262

  Goedendag allemaal,

  Ik ben Marjet en werkzaam als redacteur bij een televisieproductiemaatschappij. Op dit moment zijn wij bezig met de productie van een nieuw RTL4 programma genaamd ‘This Time Next Year!’ Het programma volgt mensen die binnen een jaar een bepaalde wens hebben vervuld. Het doel van het programma is de kijker te laten zien dat verandering op eigen kracht echt mogelijk is en hoopt anderen daarmee te inspireren. Alle doelen/wensen zijn mogelijk: van gewichtsverlies tot het vinden van een nieuwe liefde, van het beklimmen van de Kilimanjaro tot het krijgen van een kindje.

  Natuurlijk beseffen wij dat het krijgen van een kindje niet alleen afhankelijk is van wilskracht. Het krijgen van een kindje is echt een wonder en verre van vanzelfsprekend, maar een kinderwens is natuurlijk wel voor veel mensen herkenbaar. Daarom besteden we ook graag aandacht aan dit onderwerp.

  Voor het programma ‘This Time Next Year’ ben ik daarom op zoek naar mensen die proberen hun kinderwens in vervulling te laten gaan en die dit traject met ons willen delen. Ben jij/zijn jullie geïnteresseerd en/of wil je meer informatie? Stuur dan (geheel vrijblijvend) een mailtje naar: marjet@vorstmedia.tv

  Om een indruk van het programma te krijgen, kan je de oproep op onze website bekijken:
  http://www.rtl.nl/thistimenextyear

  Ik hoop iets van je/jullie te mogen horen!


  Redactie Marjet
  Bijdrager
  #5736620 Quote

  Inmiddels is het niet meer mogelijk om je voor het programma op te geven. Dank voor de reacties!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct