Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Thuis bevallen met peuter en dreumes

 • Auteur
  Berichten

 • BDK
  Bijdrager
  #10387745

  Hoi (as) mama’s,

  Graag zou ik wat ervaringen willen horen over thuis bevallen met meerdere kinderen.

  Ik ben 2x thuis bevallen, de eerste keer ‘s nachts (ontzettend snel!), de 2e keer overdag. Er was genoeg tijd om onze oudste weg te brengen, maar nu wil ik weer graag thuis bevallen. De kans dat dit ook ‘s nachts gebeurt is fifty-fifty, maar wat doe je dan met je kinderen? Laten slapen en hopen dat ze niet (allebei😱) wakker worden, of gewoon op laten halen door familie? Mij lijkt me die toestand zo’n gedoe, ik ben bang dat ze dan niet meer willen slapen bij fam. Op dat moment hun pakkie aan, maar zelf zitten we wel met de ellende tijdens de kraamweek. De vermoeidheid komt er hoe dan ook thuis uit. M’n kinderen zijn tegen die tijd 3 jaar en 1,5 jaar… En redelijk snel wakker bij vreemde geluiden…..


  Rpl
  Bijdrager
  #10387759 Quote

  Nou je voelt wel als de bevalling aankom dus dan kan je zeggen ga je bij familie logeren


  Mamavankipje
  Bijdrager
  #10387768 Quote

  Kan je geen echte tip geven. Weet wel het wonderlijke verhaal van mijn moeder dat ik zelf elke nacht aan het spoken was en de nacht dat mn zusje werd geboren.. sliep ik als een blok door… je weet het gewoon niet.

   

  Als je er stress van hebt zou ik ze uit logeren doen, hopelijk krijg je optijd seintje dat het er aan komt


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10387844 Quote

  Heel herkenbaar. Ik ben dit jaar van mijn derde kindje bevallen. Voor de derde keer thuis. We hadden een plan A, B, C.. En het werd plan D. Wat ik fijn vond, was meerdere mensen stand-by hebben die in de buurt wonen. Heb op het eind van mijn zwangerschap zelfs de buurman gevraagd of ik hem ‘s nachts uit bed mocht bellen mocht ik hals over kop naar het ziekenhuis moeten.
  De verloskundige zei tegen mij dat het meestal als vanzelf wel goed komt. Dus gewoon maar loslaten.


  BDK
  Bijdrager
  #10389199 Quote

  Nou bij de eerste ging het veel te snel om actie te ondernemen als ik toen al een kind had gehad… het kan idd alle kanten op maar wat was plan D?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct