Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tip: film je bevalling :)

 • Auteur
  Berichten

 • gebruiker514549
  Bijdrager
  #10066368

  Hallo,

  Ik hoorde een keer van iemand die haar bevalling had gefilmd. Getver, dacht ik, waarom zou je dat nou willen! Maarrrrr nu heb ik het ook gedaan. En wat ben ik er blij mee. Het is niet de we gezellig met een bak chips gaan zitten kijken maar ik (alleen!) heb hem al een paar keer bekeken. Het is zo’n heftig én mooi moment wat je maar half bewust meemaakt. Ik vond het daarom echt fijn om terug te kunnen kijken. Ondanks dat het een top bevalling was van twee uurtjes, is het toch een soort van verwerken om het terug te kunnen kijken. We hebben zo’n 20 minuten gefilmd (het ging bij mij allemaal erg snel).

  Je ziet ook dat de werkelijkheid anders is dan je beleving. En sommige dingen heb je niet meegekregen maar zie je dan later wel. Zoals hoe je partner reageert op het moment suprème of je eerste woorden als je je kleintje ziet. 

  Ik heb mijn twee eerdere bevallingen niet gefilmd en daar heb ik nu echt spijt van. Vandaar mijn tip om je bevalling te filmen. Gewoon een camera(tje) zoals een GoPro ergens neerzetten (de hoek kun je zelf natuurlijk bepalen. Van discreet bij het hoofdeind of juist niet…). 

  En wil je het achteraf niet bekijken dan wis je de boel.

  Succes allemaal!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct