Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips All Inclusive Vakantie Buitenland

 • Auteur
  Berichten
 • #10536183

  Ik zie door de bomen het bos niet meer, dus vandaar even op het forum. Heeft iemand een leuke tip om naartoe te gaan met een kindje van 4? Hij is gek op vliegtuigen, dus we willen graag is met hem gaan vliegen. Max 3 a 4uurtjes vliegen, all inclusive, met een leuk zwembad erbij en natuurlijk goed weer. Periode ergens in augustus. Alle tips zijn welkom 


  Aykiz
  Bijdrager
  #10536186 Quote

  Turkije
  Spanje
  Marokko
  Griekeland


  MamavanLukas
  Bijdrager
  #10536214 Quote

  Het is dan wel geen all inclusive maar het Pierros hotel op Zakynthos is een absolute aanrader!! Zakynthos is überhaupt met kinderen echt fantastisch.


  Moradora
  Bijdrager
  #10536269 Quote

  Star beach village op Kreta. Echt top voor kinderen ouders. Veel zwembaden en glijbaan, goed eten en drinken, aan het strand en vlakbij centrum.

  #10536300 Quote

  Een verschillende vriendinnen heb ik veel enthousiaste verhalen gehoord over Menorca. Heel gericht op kinderen en kort vliegen. We gaan het zelf ervaren in juni 😄

  #10536374 Quote

  Wij hebben ook Menorca geboekt met ons dochtertje die dan 1 jaar is.
  Staat te boek als buggy eiland, met andere woorden, kindvriendelijk schijnbaar. Wij zullen het in mei gaan ervaren ..

  Lees ook: Peuterpuberteit, over eigenwijs zijn en nee zeggen

  Sopi
  Bijdrager
  #10537090 Quote

  Leuk! Ik ben ook benieuwd naar leuke accomodaties met peuter en kleuter in Spanje, Portugal, Italië of Griekenland. Voor ons hoeft het geen all inclusive te zijn, want met een huurauto op pad en spontaan ergens eten moet ook mogelijk zijn. Maar wel graag met vermaak voor de kids in de buurt in de vorm van een zwembad of speeltuin en in de buurt van een leuk strand en stadje. Ben benieuwd!

  #10541417 Quote

  Wij hebben de afgelopen jaren meerdere all incl. geboekt met ons nu bijna 4 jarige.

  1. Hovima la Pinta (Tenerife). Volledig op kinderen gericht..daarom (logisch) wat drukker.

  2. Zafiro (Santa Ponsa, Mallorca).  Eten is fantastisch, strand op 2 min lopen. Kamers waren wel wat klein (maar wij hadden wel een voordeelkamer, misschien zijn de wat luxere kamers groter). Zwembad wel wat klein maar prima.

  3. Tui Magic Life (Ibiza). 1 woord, geweldig. Veel zwembaden, groot vakantiepark waardoor het nooit echt druk lijkt, appartement met 2 kamers en een woonkamer, strand op 2 min lopen en het eten is goed. 

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct