Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips Baby Zelfstandig In Slaap Leren Vallen

 • Auteur
  Berichten
 • #10463536

  De titel zegt het al. Elke avond is het drama om onze dochter in slaap te laten vallen. Iemand de gouden tip. Laten huilen heeft weinig nut, want dit houdr zij uren vol, ik voel mij daar ook niet goed bij.


  AnnetdeK
  Bijdrager
  #10463550 Quote

  Hoe oud is je baby? Toen onze dochter destijds 7 weken was, hielp inbakeren in de pacco heel goed. Daarvoor huilde ze al als ze merkte dat ze in bed werd gelegd en met de pacco viel ze vaak redelijk rustig in slaap.

   

  Verder hoor ik goede verhalen over slaapcoach Ewelina van Eindelijk Slapen. Zij doet positieve slaapcoaching en heeft volgens mij ook zo’n ebook dat je kunt kopen, indien je je er echt in wilt verdiepen. Volgens mij is het slaaptraining wel pas vanaf 6 maanden.

  #10463557 Quote

  7 maanden is ze

  #10463562 Quote

  Google eens op de shuffle methode, die hebben wij toegepast bij mijn zoontje. En het boek baby in een droomritme kan ik je ook aanraden. En als het echt veel problemen blijft geven; zoek hulp bij een slaapcoach. Lijkt duur maar het is het geld meer dan waard!

  Verder goed op de wakkertijden letten. Op tijd wakker in bed leggen.  Maar dat staat ook allemaal in dat boek 😊

  #10463573 Quote

  Een slaapcoach vind ik inderdaad enorm duur. Ik ga wel even googlen na de shuffle. Iemand ervaring ermee?

  #10463575 Quote

  Wij hebben de shuffle methode toegepast bij mijn zoontje van toen 7 maanden. Wij hebben het over begeleiding van een slaapcoach gedaan. Het is pittig en je moet echt goed doorzetten. Maar uiteindelijk hebben wij super resultaat ermee behaald. 

  read more image Lees ook: Alles over doorslapen
  #10463583 Quote

  Check de happybabycoach maar eens op Instagram of via google. Hele fijne benadering op het zelfstandig leren slapen en zonder dat je de baby alleen laat huilen.

  Ook spreekt ze over ontladingshuilen en dat vond ik erg waardevol om te lezen.

  Mijn zoontje is ook 7 maanden en slaapt sinds deze week in zijn eigen bedje in zijn eigen kamer. Terwijl hij maanden met 1van ons op het grote bed in slaap viel.

  Echt een aanrader!

  #10463606 Quote

  Wij zitten momenteel met hetzelfde probleem. In het begin pakten we hem steeds op en lieten hem in onze armen in slaap vallen om vervolgens heel rustig terug te leggen. Ik geloof niet dat dat de goede manier is.
  Het ligt natuurlijk een beetje aan de reden dat ze niet in slaap valt zelf, maar ik geloof dat het het beste is om bij huilen alleen even naar binnen te lopen, speentje erin of aai over de bol en weer weg. En dat herhalen tot ze slaapt… Bij ons lukt het ook niet helemaal nog want als hij gaat huilen dan stopt hij niet zomaar weer en pakken we hem toch weer op.
  Het zal een fase zijn, waarschijnlijk een sprongetje?


  Bezig bijtje
  Bijdrager
  #10463846 Quote

  Wij hebben met succes de estivill methode toegepast. Eerste nacht was pittig, tweede stukken beter, derde sliep ze door. Nu moet ik wel zeggen dat we hem sinds de eerste keer al een paar keer hebben moeten herhalen (na een verhuizing, na het krijgen van kiezen, ed). Maar zo erg als het voorheen was, is het nooit meer geweest.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct