Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips buikband

 • Auteur
  Berichten

 • BrittBB
  Bijdrager
  #10499091

  Goedemorgen dames,

  Tijdens de laatste periode mijn vorige zwangerschap heb ik veel last gehad van mijn bekken, met name de binnenkant van mijn benen. Ben nu weer zwanger en wil nu kijken of een buikband die pijn kan voorkomen of verminderen.
  Wie heeft een goede tip voor een buikband die prettige ondersteuning biedt, maar ook zacht zit om de buik. Ik vond stoffen om mijn buik de vorige keer nl snel jeuken.
  Ik heb nu nog geen last, maar de buik moet ook nog groeien.

  Groetjes


  Spatel
  Bijdrager
  #10499097 Quote

  simia-premium-zwangerschapsband-verstelbaar-buikband

  Ik heb verschillende geprobeerd maar vond deze echt de fijnste. Ik heb ook een paar besteld en die zaten niet lekker en heb ik weer terug kunnen sturen. Ook bij prenatal hebben ze me laten proberen n goed geholpen.

  https://www.bol.com/nl/p/simia-premium-zwangerschapsband-verstelbaar-buikband-bekkenband-ondersteuning-tegen-rugklachten-striae-zwangerschapscadeau-beige/9200000103642623?referrer=socialshare_pdp_androidapp


  BrittBB
  Bijdrager
  #10499183 Quote

  Thanks! Ik ga eens kijken!


  GebruikerSN
  Bijdrager
  #10499190 Quote

  Ik heb toen op aanraden van m’n bekkenfysio de serola bekkenband gekocht. In mijn geval stond m’n bekken scheef en hielp de band pas, toen zij hem recht had gezet (en dat moest meerdere malen). Zou je dus ook aanraden om een goede fysio te zoeken die echt gespecialiseerd is in het bekken (ik heb ook een slechte ervaring gehad met een algemene fysio). Ik heb toen tips gekregen voor een goeie van de verloskundige. Sterkte!


  Mommytobeez
  Bijdrager
  #10499365 Quote

  Ik had de serola bekkenband, die zit niet over je buik maar er onder. Buiten dat het goed hielp, kon ik niets op mijn buik hebben dus dat werkte voor mij prima

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct