Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips Gevraagd Verstopping Baby 4 Maanden

 • Auteur
  Berichten
 • #10560175

  Ons zoontje heeft al vanaf 3 weken last van obstipatie. Nu zijn we er inmiddels wel aan gewend. Maar ik merk de laatste paar dagen dat zijn ontlasting niet meer mosterd kleur wordt maar vooral groen-klei kleurig is. Tevens wel soepele ontlasting. Maar het komt er niet zomaar uit. Hij probeert het wel maar het gaat moeizaam. Ik heb hem nu 2 a 3 dagen geholpen met de thermometer. En dan komt het er zo uit. Iemand tips om dit wat soepeler te laten verlopen? Hij heeft medicatie die hij netjes elke dag krijgt.


  Rcl
  Bijdrager
  #10560190 Quote

  Pruimen in kokend water doen laten wellen dan mrt een hydrofiele luierdoek zeven en sap 1 eetlepel door de fles heen doen werkt perfect of 1 theelepel olijf oli

  #10560199 Quote

  Warm badje. Werkte hier best goed

  #10560212 Quote

  Hier werkte het heel goed om de beentjes in kleermakerszit te “vouwen” en de billetjes iets omwijd houden. Dit deden we wel echt als hij zelf al begon te persen en het er niet uit kreeg. Hier was het er dan zo uit. Succes!


  Savasana
  Bijdrager
  #10560229 Quote

  Een beetje kiwi toevoegen aan zijn fruithap.


  Pippy
  Bijdrager
  #10560232 Quote

  Hier deden we altijd 10cc extra water bij de fles en probiotica geven. Werkte bij beiden top! Bij de oudste ook wat afgetobt voor we er achter kwamen..

  Lees ook: De meest voorkomende babykwaaltjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct