Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips ontsluiting stimuleren voor strippen.

 • Auteur
  Berichten

 • Mamaaaaa
  Bijdrager
  #10118870

  Hai! Ze willen me volgende week ben strippen als ik wat ontsluiting  heb anders kan het niet.

  Dit is mijn eerste zwangerschap dus kleine kans dat ik met 39 weken al gestript kan worden. Iemand tips om mijn ontsluiting te stimuleren? Ananas en bitter lemon vertrouw ik niet omdat hij dan in het vruchtwater kan poepen. Sex doen wij als het lukt. Even als tempels stimuleren. Kan niet te lang lopen en hurken al helemaal niet😂 mis ik nog iets? Iemand ervaring??

   

  Alvast bedankt! Xxx


  Mamaaaaa
  Bijdrager
  #10118871 Quote

  Hihi tempels =tepels

  #10118901 Quote

  Je zou frambozenbladthee kunnen proberen. Dat zou invloed hebben op de baarmoedermond. Ik drink het al twee weken.😅 Waarom willen ze al zo vroeg strippen? Ik ben morgen 40 weken en ze willen pas na de 41 weken beginnen met strippen. Volgens mijn VK had het pas vanaf dan de meeste kans van slagen. 

  Succes! 

  #10118923 Quote

  Ik weet geen andere tips. Ik had bij mijn eerste met 38+4 al 2 cm ontsluiting zonder er iets extra’s voor gedaan te hebben en kon toen gestript worden. Dus met 39 weken zou het wel kunnen. 😉 succes! 


  Marma
  Bijdrager
  #10118929 Quote

  Op een skippybal zitten en dan een beetje heen en weer wiebelen  met je bekken.

  zwaartekracht zn werk laten doen dus niet te veel liggen! 

  Succes


  Mamaaaaa
  Bijdrager
  #10119219 Quote

  Dankjewel voor de tips! Ik drink de thee nu en het rommelt wel flink maar durf niet te veel te hopen.. Ik blijf maar gewoon rustig.

  Ja zei de vk ook maar omdat ik heel de zwangerschap al veel overgeef wilt ze toch kijken of het kan. Ik word steeds zwakker en we willen het zo natuurlijk mogelijk houden. Maar als strippen niet lukt stuurt ze me door naar de gyno en die gaat dan kijken of die het nodig vind om me in te leiden. Klinkt gek maar sinds ik weet dat ze me begrijpen heb ik meer rust en net wat meer geduld. 

   

  Bedankt voor alle tips ik ga achter een skippybal aan hihi😚😄

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct