Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips Verstopte Neus

 • Auteur
  Berichten

 • Lindaa
  Bijdrager
  #10538324

  Hoi allemaal,
  Ik heb sinds afgelopen maandag Corona. Gelukkig is het niet meer dan een verkoudheid. Maar ik word helemaal gek van mijn verstopte neus, vooral in de nacht. Ik slaap er gewoon niet van. Afgelopen oktober ben ik gestopt met het gebruiken van neusspray met xylometalozine. Hier was ik 15 jaar aan verslaafd. Dus die durf en mag ik niet gebruiken. Zoutwater oplossing helpt ook niet. Ben 5+5 weken zwanger dus ben erg voorzichtig met wat ik mag gebruiken.
  Wie heeft hier ook ervaring mee en heeft de gouden tip voor mij.

  Groetjes Linda


  CFK
  Bijdrager
  #10538327 Quote

  Bij mij hielp de neusdouche van Phisiomer heel goed. Is ook zoutoplossing, maar omdat deze wat krachtiger ingespoten wordt kan het een beter effect hebben

  #10538342 Quote

  Rhinohorn proberen?

  #10538370 Quote

  Vreselijk is dat hè, ik ben een maand lang verkouden geweest tijdens mijn zwangerschap. Herstel duurde tergend lang.

  Ik sliep op de bank, half zittend/liggend met kussens achter de rug. Vooraf neusspray voor baby’s. Ik ging in de avond een blokje om lopen zodat mijn neus open ging. Dan bij terugkomst gauw op de bank en dan viel ik in slaap omdat mijn neus open bleef.
  Sterkte!


  MamaE
  Bijdrager
  #10538371 Quote

  ik zweer bij de neti pot, moet je maar eens googelen. is het spoelen van je holtes met een zoutoplossing. 


  Lindaa
  Bijdrager
  #10538499 Quote

  Pffff niks helpt. Gister ben ik door een hel gegaan. Bijna een restje neusspray gepakt wat ik nog ergens had liggen. Voelde me net een junk. Gelukkig kon ik me beheersen voor mijn kleine spruit. Heeft iemand hier misschien ervaring met homeopathische neusspray?

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #10538533 Quote

  Bij mij hielp het om tea tree druppels (essentiele olie) aan te brengen op een nat wattenstaafje en dit in mijn neus te deppen. Dit opende onmiddellijk alles en kon ik weer vlot ademen. Wordt ook gebruikt om sinusontsteking te behandelen. Homeopathische neusdruppels en hoestsiroop hielpen niet bij mij.


  Lindaa
  Bijdrager
  #10538538 Quote

  Dat is een goeie tip, die ga ik straks gelijk kopen. Althans ik stuur mijn vriend want ik mag de deur niet uit met Corona.


  RS
  Bijdrager
  #10538718 Quote

  Hoi Linda,

   

  ik heb precies hetzelfde. Ben nu 9 weken en corona. Ook alleen loopneus en soms beetje hoesten. Ik was 4 jaar verslaafd aan neusspray dus mag die nu ook echt njet pakken. Ik probeer veel te stomen en veel te slapen. Kk gebruik a vogel neusspray die is natuurlijk van planten dus mag gewoon

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct