Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tips voor goede zwangerschapsjeans

 • Auteur
  Berichten
 • #10479620

  Hey! Ik vroeg me af of hier iemand de ‘perfecte’ zwangerschapsjeans heeft gevonden? Heb er nu intussen 2 en één 3/4-broek, maar ze zitten eigenlijk allemaal maar tot kwartiertje na wassen goed. Daarna gaan ze vreselijk slobberen en afzakken! Heel irritant! Heb er ook al paar van 2 verschillende winkels teruggestuurd omdat die ook van dat slappe stof hadden 🙁 En bestel ook elke x skinny jeans, maar zitten allemaal te wijd bij mn enkels..Is er dan nergens een gewoon goede, strakke, stevige zwangerschapsjeans??


  ZwangereMerel
  Bijdrager
  #10479632 Quote

  Noppies en ik heb zelf ook nog een hele fijne zwangerschapsbroek van Only (via Zalando) maar die is juist wat wijder.

  #10479669 Quote

  Ik vind die van h&m echt fijn. Ze heten treggings en jeggings en vallen erg skinnie en vervormen niet qua pasvorm en sluiten goed aan.

  #10479733 Quote

  Ik heb drie skinny broeken, allemaal van Mamalicious. Een grijze, een zwarte, en een blauwe. De grijze heb ik nabesteld nadat ik de zwarte en blauwe al een tijdje had. Ik heb daar toen voor gekozen omdat alle winkels nog dicht waren en ik bij deze broeken een lengtemaat kon kiezen. Anders zijn broeken voor mij namelijk altijd te kort. Tot nu toe heb ik hier geen seconde spijt van gehad. Ze zitten super fijn en ook na het wassen gewoon nog skinny. Aanrader!

  #10479753 Quote

  Ik heb er dus al wel 1 van mamalicious, maar daar heb ik wel het slobberprobleem mee..maar misschien dat ik dan net ander model heb. Van H&M heb ik ook al broek die gaat slobberen, maar weet niet of ik de tregging/jegging heb..
  Maar bedankt voor de tips!

  Lees ook: Zwanger, en nu?

  WonderAn
  Bijdrager
  #10479776 Quote

  Ik heb 4 zwangerschapsbroeken; 2 van Esprit en 2 van Mamalicious. Allevier niet gelubberd en blijven mooi strak ☺️


  Eva Christina
  Bijdrager
  #10479815 Quote

  Queen Mum is echt mijn favoriete jeansmerk! Mamalicious heb ik hetzelfde probleem mee. Die blijf ik ophijsen ondanks het feit dat de elastieken op hun strakst staan.
  Super Mom en Noppies bevallen bij mij ook goed. Maar starten bij maat 26 en ik heb officieel 25 (ben smal, half Indonesisch/half NL).


  Jongpam
  Bijdrager
  #10479829 Quote

  Mijne komen bij h&m vandaan. Lijken net skinny jeans.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct