Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Tja, onbezonnen moeder

 • Auteur
  Berichten
 • #10348244

  Heb voor onze dochter bij de Hema een schattig lichtroze badpak gekocht. Gedachte van ach dat wordt toch niet vaak verkocht. heb ook gelezen dat badpakken van de Hema niet zo goede kwalitiet zijn en veel productiefouten. Maar ze heeft een badpak nodig en was toch in de Hema. Ook de eerste aankoop bij de Hema voor onze dochter van twee.


  Alleen mijn eerste gedachte bleek niet zo te kloppen.  Even waren we onze vrolijk, kletsende dame kwijt. Ze was meer een meter van ons vandaan.. we zouden een ijsje kopen. Twee jaar en ze is een gazel als het op lopen komt, niet bij te houden wel goed voor de conditie. Ik hoef niet te vertellen wat ik mee maakte. Zoeken en roepen, ook naar de ijskraam. Maar niets, licht in paniek kijk ik goed om me heen.

  Wat valt mij nu opeens op, over al dezelfde badpak van de Hema en zelfs buitenlanders, zucht.

  Nou herken ik onze dochter uit duizenden andere kinderen  maar nu. Zag een meisje, haarkleur, lichaamsbouw en gewoon onze dochter. Was ook allleen en om zich heen kijkend, zo loop er heen en zeg wel een beetje te streng bij mama blijven. Een aantal seconden, pakte haar handje en we lopen zelfs terug.

  Niet onze dochter dus, Duits meisje. Was gewoon vrolijk, meegaand. en lekker aan het kletsen.. Niet te verstaan net als bij onze dochter dus zeg maar duizend keer ja. Achteraf wel goedgekomen, meisje bij haar ouders en onze dochter gevonden.

  Hebben jullie wel eens kleren, jassen of schoenen gehad waarvan je denkt, dat koopt niemand maar toch achteraf in duizenden zijn gekocht?

   

   

   


  Rozenmeisje
  Bijdrager
  #10348272 Quote

  Haha ik denk dat wanneer je bij Hema of Prenatal koopt de kans héél groot is dat andere kinderen het zelfde dragen 😉


  JuBle
  Bijdrager
  #10348275 Quote

  😂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct