Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Toetje bij koemelkallergie

 • Auteur
  Berichten

 • Mammah
  Bijdrager
  #10271067

  Onze dochter van bijna 9 maanden oud heeft koemelkallergie. Nou wil ik graag een toetje geven na de groentehap, maar ze mag natuurlijk niet alles. Ik heb dus soja vla gekocht. Maar nu las ik dat baby’s tot 1 jaar dat niet mogen? Heeft iemand hier ervaring mee? Of andere optie voor een toetje wat wel mag? 

  #10271072 Quote

  Ik heb al wel voor 1 jaar soja gegeven. De diëtiste zei tegen mij dat we soja vanaf 10 maanden langzaam moesten gaan proberen, maar misschien staat de jouwe (of ka) daar anders in. 

  Je kunt natuurlijk ook een beetje pap maken van de melk die je kindje krijgt evt. met wat fruit er doorheen?

  Ik geef trouwens niet altijd een toetje. Als onze zoon veel avondeten op heeft, hoeft hij het meestal niet. Dan geef ik gewoon een klein flesje voor ’t slapen gaan. 

  #10271133 Quote

  Gebruik je neocate? 

  ze hebben van neocate een toetje wat spoon heet. 


  Mammah
  Bijdrager
  #10271190 Quote

  Ik heb al wel voor 1 jaar soja gegeven. De diëtiste zei tegen mij dat we soja vanaf 10 maanden langzaam moesten gaan proberen, maar misschien staat de jouwe (of ka) daar anders in. Je kunt natuurlijk ook een beetje pap maken van de melk die je kindje krijgt evt. met wat fruit er doorheen? Ik geef trouwens niet altijd een toetje. Als onze zoon veel avondeten op heeft, hoeft hij het meestal niet. Dan geef ik gewoon een klein flesje voor ’t slapen gaan.

  Oke, nou onze kinderarts heeft gezegd dat ze koemelkallergie heeft en dat we aparte flesvoeding moeten geven. En met 1 jaar terug komen, voor de rest helemaal geen tips of wat dan ook.. Ik geef nu halve toetjes van die lang houdbare soja vla. Hoe oud is jullie zoon nu? 


  Mammah
  Bijdrager
  #10271191 Quote

  Gebruik je neocate? ze hebben van neocate een toetje wat spoon heet.

  Nee wij hebben de pepti.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct