Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Tot Wanneer Nog Alleen Op Pad

 • Auteur
  Berichten

 • Keukenhulpje
  Bijdrager
  #10261021

  Hey dames,

  Ik vroeg me af tot hoeveel weken jullie nog alleen op pad gingen en hoe ver je dan weg ging..

  Mijn man is bang als ik alleen op pad ga met de auto hij me niet kan bereiken mocht het op gang komen. Ik ben nu 36+4 weken en zou dan een half uur van huis af zijn. Adviezen?

   

   


  kimvanalphen
  Bijdrager
  #10261022 Quote

  Ik ging bij 41 weken nog alleen op pad. En dan op max een half uurtje rijden. Als het eenmaal zou beginnen gaat dat heel geleidelijk aan en heb je dus voldoende tijd om naar huis te rijden


  Sajeso
  Bijdrager
  #10261026 Quote

  Als je van jezelf niet paniekerig bent aangelegd (dus mochten je weeën beginnen kan je dan nog reëel nadenken?) Dan kan je heus nog wel een half uurtje rijden van huis zijn hoor, veel verder zou ik niet doen als je alleen bent.

  Ik probeerde ook altijd binnendoor te rijden en snelwegen rond de spits te vermijden voor het geval dat 😉 tot 38+2 ben ik nog alleen op stap gegaan kort daarna werd ik ingeleid.


  Mylife
  Bijdrager
  #10261052 Quote

  Ik ging bij 41 weken nog alleen op pad. En dan op max een half uurtje rijden. Als het eenmaal zou beginnen gaat dat heel geleidelijk aan en heb je dus voldoende tijd om naar huis te rijden

  Dat hoeft niet hoor bij mij begon t uit t niets en zat gelijk inneen weeenstorm en een hele snelle bevalling.

  Ik ga daarom nu niet verder dan 10 min van huis


  Mylife
  Bijdrager
  #10261054 Quote

  En ben 39+1 .. ik kon niet meer nadenken. Heb geenn normale tussenpozen gehad tussen mn weeen dus geen idee hoe dat is

  #10261055 Quote

  Ik stond een dag voor de bevalling nog in de lidl voor boodschappen

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Juul tje
  Bijdrager
  #10261064 Quote

  Ik ging met 41+4 nog alleen op pad. Ik dacht de kans dat de weeën mij ineens om de oren gieren is niet zo groot dus ik kom nog wel thuis en anders bel ik 112 Haha 

  #10261071 Quote

  Ik ben tot het eind alleen op pad geweest. Wel gezegd tegen mijn vriend dat hij dan vooral wel goed bereikbaar moest zijn voor geval dat (maar wij moesten als het zou beginnen ook meteen naar het ziekenhuis dus niet zoals ‘normaal’ afwachten tot het echte werk begint haha). Zou gewoon zorgen dat hij altijd goed bereikbaar is als jij op pad bent!


  MijnMeisjes
  Bijdrager
  #10261074 Quote

  Met 40+3 naar een tuincentrum geweest, 3 kwartier rijden zonder erover na te denken eigenlijk.. De dag van de bevalling (40+4) heb ik nog boodschappen gedaan, dit ging toch wel wat zwaar. 

  achteraf zou ik niet weer zo ver van huis zou gaan als ik al over tijd ben.. hoewel ik een prima bevalling had met rustig opbouwende weeën, je weet maar nooit hoe het begint. Van een maand voor de uitgerekende datum ging ik niet verder dan een uur van huis.

  Ik zou gewoon lekker gaan en manlief op de hoogte houden hoe je je voelt. Tenzij je het zelf niet prettig vindt natuurlijk. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen