Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Totaal ruptuur

 • Auteur
  Berichten
 • #10292998

  Halloo,

  misschien een aparte vraag.. Maar zijn er toevallig moeders die bij de eerste bevalling een totaalruptuur hebben gehad en bij de volgende zwangerschap alsnog via de ‘natuurlijke’ manier zijn bevallen van hun baby’tje.. En is dit goed gegaan? Dus geen incontinentie problemen hebben opgelopen.. Ik heb bij mijn eerste bevalling een totaalruptuur gehad en ben bang dat bij een (misschien) volgende bevalling weer gebeurd.. 

   

  Groetjes 


  Sylvia83
  Bijdrager
  #10293000 Quote

  Hier bij de 2e een totaal ruptuur  gehad. Baby 3 en 4 zijn zonder problemen geboren. 

  Maar ik snap je angst…. Ik was er ook bang voor.


  Cbloem
  Bijdrager
  #10293004 Quote

  Ik had bij de 1e ook totaal ruptuur. Ben na de bevalling direct geopereerd en daardoor geen complicaties gehad verder.

  de schade was wel zo groot dat ik niet meer op de natuurlijke wijze mag bevallen en een keizersnede bij onze tweede krijg. Ik ben daar blij mee!


  Fristii
  Bijdrager
  #10293005 Quote

  Hi, 

  Bij de 2de ook een totaal ruptuur, nu weer zwanger dus de afspraak is gemaakt dat ze me in gaan knippen omdat de schade groot was en hierbij ook 3L bloed ben verloren.

  En qua incontinentie problemen heb ik veel met me bekkenbodemspieren geoefend.

   


  Suffjuh
  Bijdrager
  #10293006 Quote

  Vriendin van mij heeft bij de eerste een totaal ruptuur gehad en bij de 2e niks. Zelfs niet gescheurd of ingeknipt en toch snel bevallen.

  #10293107 Quote

  @Sylvia83, knap dat u dan toch nog voor de ‘natuurlijke’ bevalling heeft gekozen.. Mij is aangeraden om bij een 2de voor een keizersnede te gaan.. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als @Cbloem.. @Fristii Mag ik vragen waarom u voor  inknippen heeft gekozen in plaats van een keizersnede😬🙈 .. @Suffjuh  Wauw dat is wel heel fijn! Geen moeilijkheden haha 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10293157 Quote

  Ik heb een subtotaal ruptuur opgelopen en vroeg me dit dus ook al af! Fijn dat hier open over gepraat wordt. Ik schaam me er niet voor hoor, maar merk wel dat anderen er niet graag over praten haha. Oh wat fijn om succes verhalen te lezen dames! 

  Ik zou er zonder knip of scheur vanaf zijn gekomen maar mijn dochter duwde haar hoofd zelf naar buiten toen haar hoofdje stond.. Dat heeft de subtotaal ruptuur veroorzaakt.. dus ik denk dat ik wel gewoon natuurlijk zou mogen bevallen en wil dat ook eigenlijk liever dan een keizersnede..

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct