Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Traktatie leidster kdv

 • Auteur
  Berichten
 • #10452158

  Voor de traktatie van mijn zoontje ben ik op zoek naar inspiratie om te trakteren voor de leidsters / pmers, waaronder ook een man. En het moet ook coronaproef zijn, zelf iets bakken mag niet.

  Dank alvast voor jullie tips!!

   


  RomyVM
  Bijdrager
  #10452188 Quote

  Leuk dat je daar aan denkt, ik werk op een kinderdagverblijf en echt 9 van de 10 ouders nemen alleen iets voor de kinderen mee en nooit voor de leidsters.

  Ik zou niet te moeilijk doen. Een pak lekkere koek, een appeltaartje van de AH of een aardbeienschnitte van de bakker of een doosje chocolaatjes…. daar maak je iedereen toch blij mee!

  #10452201 Quote

  Ik had vorig jaar een zakje oploskoffie, zakje thee en een voorverpakte koek in een doorzichtige folie verpakt. Ze waren er erg blij mee.


  Plopsa
  Bijdrager
  #10452208 Quote

  Ik werk zelf op een kdv. En anders dan een collega van mij zegt hierboven nemen veel ouders ook wat mee voor de leidsters. Altijd iets zoets als chocola, taart of koek. Natuurlijk heel lekker, maar ook voor ons niet heel best. Daarom gooi ik het zelf over een andere boeg. Laatst een keer een cup a soup gegeven en een keer thee. Iets van douche spul, kaarsjes of maskertje staat nog een keer op de planning. Maar probeer wel echt buiten de zoetigheid te denken. Misschien heb je er wat aan


  Ongeduldje
  Bijdrager
  #10452256 Quote

  Ik werk ook op een kdv en krijg inderdaad ook echt vanalles, zelfs een keer een armbandje gekregen! Snoep en koek krijgen we vaak, maar iets van douche gel is net zo leuk. Gewoon doen wat je leuk vindt hoor. Voor mij gaat het om het gebaar, dat er ook aan de leidsters gedacht wordt vind ik super attent 🙂


  gebruiker633489
  Bijdrager
  #10452340 Quote

  Ik zorgde er met het aantal traktaties voor dat onze dochters de leidsters hetzelfde kon trakteren wat ook de kindjes kregen. Tenzij het echt een traktatie was voor (kleine) kinderen zoals bv Nijntje koekjes. Dan haalde ik iets aparts voor de leiding, maar dan gewoon een pak koeken, chocolaatjes of iets dergelijks.

  Lees ook: Slaapritueel: 1 tot 3 jaar

  Jippie
  Bijdrager
  #10452793 Quote

  Mijn zoontje is bijna jarig en ik geef zo’n doosje tony chocolony die ze kunnen delen. Daar zitten allemaal kleine chocolaatjes in. Zelf vind ik dat als leerkracht ook lekker. Ze kunnen er af en toe 1 nemen. Met kerst geef ik de leidsters persoonlijk een klein cadeautje met een lief persoonlijk kaartje eraan.

  #10453051 Quote

  Mijn dochter is dol op bloemen. Ik gaf kleine plantjes kado. en die staan er nog steeds! 


  Niekje-
  Bijdrager
  #10455325 Quote

  Ik heb kleine tompouces besteld bij de Hema met een leuke foto erop van mijn zoontje.

  Coronaproof en zo kunnen de andere leidsters van andere groepen ook mee-eten. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct