Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Traktatie

 • Auteur
  Berichten

 • MamavanElynn
  Bijdrager
  #10328128

  Hoi allemaal, 

  Onze dochter word over een maand 1, (jemig waar blijft de tijd😭) de dag nadat ze 1 word gaat ze naar de gastouder, dus lijkt het me wel leuk om te trakteren. Maar doen mensen dat überhaupt bij de gastouder en wat dan? Op de dag dat elynn er heen gaat zijn er meestal 5 kinderen met uiteenlopende leeftijden( 1 t/m 4.) Hebben jullie een leuk/goed idee?

  Lfs Nienke


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10328133 Quote

  Hier ging mn dochter op haar eerste verjaardag voor het eerst naar de gastouder. Bewust voor gekozen om niet te trakteren. Je kind krijgt al heel veel indrukken en snapt het trakteren nog niet. 


  Famkeh
  Bijdrager
  #10328135 Quote

  Onze jongste heeft op het kdv dolfijntjes van banaan getrakteerd. Plastic bekertje vullen met wat druifjes of flips (iets wat je kindje ook lekker vindt) en dan een half banaan er in doen, en de bovenkant kan je een beetje insnijden om er een bek van te maken (google maar even, dan vind je genoeg voorbeelden) Andere optie is wellicht muffins gezoet met banaan ipv suiker, heb deze voor onze jongste regelmatig gebruikt en de andere zoon van bijna 3 vindt ze ook erg lekker. Of iets simpels maar wel leuk, een plak watermeloen inpakken in vershoudfolie, ogen en tanden er op plakken en je hebt een watermeloenmonster. Voor onze oudste ga ik waarschijnlijk als traktatie een krokodil van komkommer maken met sateprikker op de rug met druifjes, kaas, etc.  Als je googled op “gezonde traktatie” vind je veel leuke ideeen. Je kan het zo ingewikkeld/creatief maken als je wil. Een zakje knijpfruit leuk verpakt met bijvoorbeeld een klein vingerpopje en ballon vinden kinderen ook geweldig. Succes!  


  Jillroos
  Bijdrager
  #10328137 Quote

  Ik vond het onzin om te trakteren voor de andere kindertjes omdat ze het toch niet begrijpen (komt wel als hij ouder is) maar heb voor de leidsters wel wat lekkers meegenomen!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct