Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Trip trap babyverklein kussen

 • Auteur
  Berichten
 • #10200790

  Hoi, 

  wij hebben een triptrapstoel en mijn zoontje past niet meer in het babykuipje. Nou hebben we een babyset maar onze zoon kan daarin teveel bewegen. 

  Wij zijn op zoek naar een kussentje voor erin( die van stokke vinden wij aardig aan de prijs) heeft iemand tips welk kussentje erin past? 


  Gerako
  Bijdrager
  #10200819 Quote

  Wij hebben via marktplaats een vrouw gevonden die ze zelf maakt, voor €17,50 per set. Super leuke patronen en goede kwaliteit. 


  MarloesN
  Bijdrager
  #10200866 Quote

  Wij waren dit weekend bij de Ikea voor hun inklapbare kinderstoel, handig voor als je bv naar familie gaat. Daar werd een opblaarbaar kussen erbij aangeprezen voor 6.99. Kei handig, heeft 3 compartimenten (flapjes links en rechts, en rug). Werkte prima in die stoel en kan ook in de tripptrapp. Je moet dan misschien de flapjes niet helemaal opblazen want die zijn langer dan de tripptrapp diep is (het leek alsof mijn baby er daardoor iets te opgepropt in zat maar daarna zag ik dat hij met onze eigen oplossing (kussentje+tripptrapp kussen want dat kussen alleen is niet genoeg bij ons) net zo opgepropt zit. Ons zoontje is 6 maanden en 9kg dus niet heel klein ofzo. 

  #10201206 Quote

  Bedankt voor de tips! 

   

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct