Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

trip trap ervaring

 • Auteur
  Berichten

 • Dopje
  Bijdrager
  #10507647

  Is de babyset van de trip trap stoel fijn in gebruik? Voor mijn oudste hadden we een andere kinderstoel met tafelblad en dat was erg fijn.


  MamaLynneke
  Bijdrager
  #10507652 Quote

  Op mijn werk hebben we triptrap maar we hebben zelf een goedkoper alternatief: Hauck. Zelfde principe. Fijne stoeltjes, er kan ook een newborn wipstoeltje op.

  #10507658 Quote

  Krn alleen triptrap die vind ik heel fijn. Vind wel dat van de witte triptraps de verf nogal snel loslaat. Oa op het voetenplankje naar ook daar waar het eventuele eetblad vastklikt. Maar verder zijn die dingen niet stuk te krijgen 😂

  #10507659 Quote

  Ik vind het super fijn ja.


  Blijemama
  Bijdrager
  #10507669 Quote

  Ik heb een Kidsmill (ook hetzelfde idee als TripTrap) mijn zoontje is 1 dus alleen het eerste zitje nog maar gehad. Als ik het dan vergelijk met een gewone Ikea kinderstoel (voor als we weggaan) vind ik de Kidsmill niet beter.


  Galileo
  Bijdrager
  #10507675 Quote

  Wij hadden de triptrap zonder blad, hij past bij ons precies aan tafel en dat werkte heel fijn. Toen m’n dochter nog een mini was (maand of 9) heb ik even zo’n opblaasbaar kussentje van ikea gebruikt, met ruim 1,5 hebben we de babysit er af gehaald, zit ze zonder. Klimt er zelf op en af. Die van ikea gebruiken we als we naar anderen gaan, maar zeker nu dochter ruim 2 is, is het vastzitten in de stoel een ding.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Keetje
  Bijdrager
  #10507743 Quote

  Wij hebben voor beide kinderen 1 gekregen. Ik vind ze wel fijn maar vind de Ikea kinderstoel net zo goed werken.. had m zelf niet gekocht zeg maar. Mn schoonouders geven ze cadeau als traditie..
  Ik vind door al die losse onderdelen dat er overal eten tussen blijft zitten (mijn peuter eet smerig opt moment) en een korte periode passen mijn kids niet in de newborn sit meer maar door de lage rugleuning is de normale kinderstoel ook niet fijn. In die periode pakk3n wij de ikea kinderstoel erbij. Die ik door al het kunstof zo makkelijk schoon vindt te houden.
  Wbt de looks ziin ze wel super natuurlijk en klein wat ook echt een voordeel.is..

  #10507747 Quote

  Zeker een aanrader. Babyset vonden we erg prettig. Toch het gevoel dat ze erbij aan tafel kan zitten. En erg comfortabel voor haar. We hebben ook tafelblad en zitje voor peuter. Tafelblad is er net af (wordt bijna 2) nu kan ze bij de tafel.

  #10508270 Quote

  Ik kreeg de babyset en ik heb hem heel vaak gebruikt toen mijn zoontje klein was.
  Wel een investering, misschien via marktplaats eens kijken?
  Ik vind het het waard.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct